tiistai 2. maaliskuuta 2010

Pelkoa ja vihaa

Olen ilmeisessä kuolemanvaarassa maassamme:

Toki monikulttuurin kannattajana voidaan surmata kuka tahansa, joka on eläissään sanonut yhdenkin ystävällisen sanan somalille tai muulle muslimille

mikäli kuuluisaa, kohuttua ja kiihkeästi joka paikkaan kirjoittavaa nettiaktivistia on uskominen. Useastikin on tullut juteltua ihan ystävällisesti, mutta nyt pitänee ruveta tarkkailemaan käytöstään. Ei sitä koskaan tiedä milloin joku nettiaktivisti pillastuu.

Hienoa kuitenkin, että kiihkeimmätkin kiihkoilijat meistä lukevat rauhallista ja tasapainoista tekstiä aina välillä, sillä mitenpä muuten he tuntisivat konservatiivisen vallankumouksen autostumble .

Ehkä ahkera lukeminen pitää heidät rauhallisina ja auttaa sopeutumaan yhteiskuntaan. Kuka tietää.

3 kommenttia:

VX kirjoitti...

Panulla taas luistaa hihna normaalia enemmän, liekkö vaihdevuodet tai jotain.

Homo Garrulus kirjoitti...

Laitoin IDA:lle
Sinä kulutat per elinikäsi aikana kaloreita x ja tuotat muille sellaista, joka voidaan sanoa olevan energiaa tai ainakin elämää paremmassa muodossa (tämä yhteistoimintalaulu):

Eli yhdessä tunnissa kuluttaa keskimäärin oman painonsa verran kaloreita. Esim. 80 kg painava henkilöhän kuluttaa täten 80 kcal/tunti. Itse olen vielä aloittelija ja laskelmieni mukaan kulutan n. 600-700 kcal/ vrk. Mukaan lasketaan tietysti liikunnat päälle. Eli n. 1500 kcal/ vrk. Olen tässä pähkäillyt että jos esim. joskus kävisin dietille, niin enhän voisi syödä kuin korkeintaan 1000 kcal/ vrk laihtuakseni...?? ja sehän ei ole mitään jos pitäisi vielä jaksaa liikkuakin

-> meitä tapetaan tiedolla eikä vain aseilla joka on vanhanaikainen tapa
-> älykkäämmät Jumalan lampaat laskevat mitä kukin tuo ja mitä kukin vie. Ja jotta voisi paisuttaa kansa porsaiksi eikä vain lampaiksi se tehdään ruoalla; ensin saadaan sakki ostamaan turhia kaloreita ns. maun ja idean perustella jossa hintapolitiikka on sidoksissa energiahintoihin ja niitä hilataan ylös ja alas sen mukaan mitä halutaankin samalla periaatteella kuin Linnanmäen Vekkulin portaat: kun yksi jalka on saatu ylemmäs toinen porras katoaa ja sinun on pakko mennä siihen suuntaan mihin automaatio sinut vie: ylös heidän Jumalalle.

Sinne sinut kannetaan halusit sitä tai et. Koska se on sisäänrakennettu ruoan kaloreihin, ajateltuun tapaan liikkua ja mahdollisuutesi päästä irti miksi maitten oma ruokatuotanto estetään mahdollisimman monilla tavoilla. Ja kun saadaan väärät perunat peltoihin SE ON SELVÄÄ että ne joutuvat pikkuhiljaa kun Anttilaa ei enää ole myös ruokakauppaan - sehän on selvää. Limaisuus on siinä unohdettu koska me ollaan siinä vaiheessa koiria joiden ainoa ilo on juosta kilpaa - ja palkintona kelpaa mikä limainen pallo tahansa.
Aivoista on siinä kohtaan about 10% ajattelua jäljellä, meillä on nykyään n. 30% (minun laskelmani).

Tämä on kellosepän tarkkaa työtä. Jokainen kommunismi on heille vain tilaisuus nostaa katetta kuten devalvaatio aikanaan. Jokainen joka panee kampoihin joutuu kuten minä ensin kohtaamaan täysin lampaiden määkintää ja minä-minä-minä pelkoja sillä sadisteilla on avaimet tuhat vuotta takaperin ja tiede palvelee pienillä askelilla heitä eikä meitä.

Vad trodde du?

Teretulemast realismiin. Miksi uskot, että maapallon väestö kasvaa? Koska yritetään koko ajan kasvattamalla armeijoita rikkoa paha mutta kun paha on se äärimmäinen ns. hyvä koska se ei enää osaa panna mitään likoon mutta osaa manata, rikkoa etäällä ns. kirjatiedon avulla olemalla kielipelilssä suvereeni kuten Wittgenstein neuvoi mutta koska jokainen markkina-alue kaatuu samasta syystä dominonappuloiden lailla niin ei voida tehdä mitään. Jokainen pelaa tätä hetkeä - he pelaavat tulevaisuutta.

Homo Garrulus kirjoitti...

Oma ruokatuotanto per alue on ainoa tapa pitää raivontoarvot suhteessa arvoon mistä maksaa jos haluaa, että jotain jäisi yli. Tätä ei heti snaijaa.

Se on syy, että maailman ruokahinta on nostettu ylisuureksi ja köyhiä kuolee pian kuin kärpäsiä. Uskotko, että heitä ei se hetkauta. Miksi hetkauttaisi?
Eikä tässä voi kansaa tappaa tai kieliryhmää vainota koska se on joka puolella ne, joiden häpeä on ulkoistettu.

Se (!) on oikea ongelma.