torstai 4. maaliskuuta 2010

Suomen AkatemiaMuliticulturalism as a New Pathway to Incorporation


Siis ei herranjumala nyt. Ennen, kun kaikki oli paremmin, Spede Show tuli sentään mainostelevision puolelta. Seuraavaksi varmaan: Two Lovers of Venice: A Corporation and a Bank(rupt).

4 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Minä en käsitä, miksi yhteiskunta tarjoaa tuollaista opetusta. Rohkaisevaa on kuitenkin se, että tuossa esittelyssä selkeästi todetaan, että monikulttuurisuus on osa laajempaa vähemmistöjen ongelmakenttää ja että monikulttuurisuus vaatii lujasti propagandaa tuekseen. Tämähän on tiedetty, mutta ilahduttavaa että sitä ei enää piilotella niin raivoisasti kuin ennen.

Homo Garrulus kirjoitti...

Tulevisuuden tuktimuksessa ei saa kysyä toiveet ja huolet. Ei mitään ns. raosta sillä se on kuin suoraan munille iskisi (näin naisellisesti sanottu). Ota pois kaikki sellainen.

Laki että admin tyypit eivät saa tietoisesti hakea tai estää infomaation oikeaa käyttöä. Nyt toimivat samaan aikaan ylhäältä ja alhaalta. Ja minä vielä opastin miten voi tehdä. Olen idiootti (nuorena)

Sarsila kirjoitti...

Salvete. Rohkaisevaa on jo se, että keskustelu toistaiseksi ja mahdollisesti toisteisesti jatkuu. - Kuten kaikki tiedämme, tarjonnasta ei ole puute. - Ihmiskunnan tulee tottua yhdessä yksinoloon, joskin aika käy vähiin.

Länsimaisuus on tuhoamista kirjoitti...

Monikulttuurisuus on Pohjois-Amerikassa keksitty länsimaiden nykyinen virallinen ideologia. Muu maailma ei kärsi kyseisestä taudista. Tämä koskee kaikkia maita jonne länsimaiden poliittinen järjestelmä tai sotilaallinen läsnäolo ei ulotu, esim. Venäjää, joka tästä syystä tulee jäämään viimeiseksi valkoisten eurooppalaisten hallitsemaksi kansallismieliseksi valtioksi, IDA.