torstai 11. maaliskuuta 2010

Kannanotto kotimaiseen mediaanEi mulla oikeastaan muuta. Virtanen olisi tuossa täysin oikeassa ja oikealla asialla, jos hän vaihtaisi kodin, uskonnon ja isänmaan täysin tyhjäpäiseen, liberaaliin mediaan. Itsekin olisin ehkä jaksanut kuunnella, jos tuo olisi vedetty risteilyllä kunnon bändillä sellaisilla sanoilla.

Suomesta puuttuu täysin puolueeton, korkeatasoinen uutismedia. Sellaiselle lehdelle tai mediakanavalle olisi olemassa tilaus. Valitettavasti sellaiselle ei pienessä maassa ole rahoittajia.

Perussuomalaisten laariinhan nuo jutut rasistisista hottentoteista lopulta satavat, mutta kyllä tietty rehellisyyskin olisi paikallaan.

3 kommenttia:

Metallityöväenliitto kirjoitti...

Et kuitenkaan uskaltanut Hommassa kritisoida Halla-ahoa taitavasta selkäänpuukottamisesta (minkä taidon Jussi on oppinut Soinilta)? Tai mitä sitä kritisoimaan, kun kaikki taputtavat käsiään, taikka pikemminkin Hallista selkään.

Metallityöväenliitto kirjoitti...

Muuten, asiaan liittyen, tässä yhdessä toisessa biisissähän puhutaan ilmiselvän pitkältä ennustavasti maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen, Homman sun muun nykytilasta ja tulevaisuudesta Herran vuonna 2010:

http://www.youtube.com/watch?v=VOxPwn0cxqE

Mun kaverit vihaa kommareita, vakkei ne välitä politiikasta. Mun kaverit inhoo neekereitä, kun ne on niin mustia. Mun kaverit on OK jätkiä. Mä mietin, mä mietin mihkä tää johtaa...

IDA kirjoitti...

Uskaltanut?

Itsekin lähdin kesken pois sillä esitys todellakin oli huono. Tosin itseäni risoi myös oma syntisyys, sillä jätin käymättä kirkossa vaikka se on melkein siinä terminaalin vieressä ja oli sunnuntai. Veltto viritteli kitaraa ja lauleli jotain Jumalasta ja Saatanasta, ajattelin, että sellainen ei sovi ja otin olueni ja kävin.

Kyllä tuo Maukan kappale kertoo ihan siitä ajasta jolloin se on tehtykin. Muistan hyvin, koska itselläni oli todella pitkä tukka tuolloin ;)

Homman pukumiehet ovat hyvin rauhallisia eivätkä nyt enää varsinaisesti mitään nuorisokulttuuria.