sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Urheiluruutu

Vaikka olen vilpitön pallopelien ystävä, urheilu ilman jonkinlaista palloa on tietenkin puurtamista, niin välillä hiipii mieleen epäilys, että olisiko Paasikivi hakannut jenkkityyliin kämmentä jäähallissa jonkin managerin kanssa koskaan?

No joka tapauksessa Athletic Club pelasi tänään tyylikkään 0 - 0 vierastasapelin Sevillaa vastaan. Voitto olisi tietysti ollut mahtava juttu, mutta vierastasuri on aina vierastasuri kuten Konfutse sanoo. Siitä, että Athletic viikolla hävisi UEFA:ssa Anderlechtille 4 - 0 ei edes muistellen mainita, koska Belgia on maa, jossa muutenkaan ei kannattaisi kenenkään vierailla ja europelit nyt ovat nykyään vain pepsipelejä.

Sarjataulukon päivitys, kunhan iltapeli loppuu ja innokkaammat tilastoijat jaksavat päivittää sen jonnekin kopioitavaksi.

Sarjataulukko 24 kierroksen jälkeen:

BARCELONA 61
REAL MADRID 59
VALENCIA 46
SEVILLA 43

MALLORCA 40
DEPORTIVO 38

ATHLETIC CLUB 37
VILLARREAL 32
GETAFE 32
SPORTING 31
AT.MADRID 30
OSASUNA 30
UD ALMERÍA 29
MÁLAGA CF 27
ESPANYOL 27
RACING 25
ZARAGOZA 24

VALLADOLID 20
TENERIFE 20
XEREZ 12

Ensi viikolla Athletic Clubilla on kotipeli Valladolidia vastaan ja mikäli tässä vaiheessa kautta nyt vielä voi pakkovoitoista puhua niin siinä olisi sellainen. Häviö tai tasuri kuitenkin melkein edellyttää sitten pisteiden viemistä joltain kovemmalta.

5 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Noh noh, Belgia on sentään koko olutmaailman pääkaupunki :).

IDA kirjoitti...

Totta, mutta siitäkin ovat vastuussa luostareiden munkit, jotka jo luonteeltaan ovat universaaleja.

Vasarahammer kirjoitti...

Kyllä Athleticin kannattaa keskittyä Espanjan liigaan, jotta pääsisi myös ensi kaudella pepsipeleihin.

Pepsipelejä pelataan rahan takia ja niistä kannattaa ulostautua, jos tilanne omassa liigassa käy liian tukalaksi.

Anonyymi kirjoitti...

No ei niitä Espanjan liigan pelejäkään pelkästä kunniasta pelata. Ei edes Baskimaassa.

Futiksesta on tullut kirjaimellisesti globaalin kapitalismin pelikenttä, jota voi pätevästi arvioida myös ekonomistisesta näkökulmasta.

IDA kirjoitti...

Kyllä Athleticin kannattaa keskittyä Espanjan liigaan, jotta pääsisi myös ensi kaudella pepsipeleihin.

Totta. On kuitenkin ilo seurata jatkuvaa eteenpäin menoa :). Tämä "raportointihan" alkoi ottelusta, jossa pelattiin putoamisesta.

Ano:

"Futiksesta on tullut kirjaimellisesti globaalin kapitalismin pelikenttä, jota voi pätevästi arvioida myös ekonomistisesta näkökulmasta."

Totta. Tuossa ei kuitenkaan kannata jättää lieveilmiötä huomaamatta. Olisi varmasti hyvä, jos muut seurata heivaisivat toimintaansa Athleticin suuntaan. Athletic käsittääkseni on edelleen jäsentensä hallinnoima urheiluseura.