sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Xereziä vastaan, ja muuta.

Koska sunnuntaisin ei saisi tehdä työtä meidän on uskoteltava itsellemme, että tässä kaikessa on kyse amatööriurheilusta. Athletic Club siis kohtaa kotonaan sarjan peränpitäjän Xerezin, joka on onnistunut ottamaan tällä kaudella vain kaksi voittoa. Otteluun on listattu seuraavat pelaajat:

Iraizoz, Toquero, Koikili, Ustaritz, Amorebieta, David López, Llorente, San José, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Gurpegi, Castillo, Díaz de Cerio, Javi Martínez, Iturraspe ja Muniain.

Ja se alkaa kello 18:00 Suomen aikaa. Ottelun tuomaroi Álvarez Izquierdo Kataloniasta, jolla on elämänsä mahdollisuus tehdä urastaan hieman kunnioitettavamman oloinen. Tähän asti tuomitut Athletic Clubin ottelut ovat tuottaneet saldon 2 voittoa, 3 tasapeliä, 3 tappiota.

Tämän lisäksi ison veden takana pelataan tänään Super Bowl, jossa Indianapolis Colts jyrää New Orleans Saintsit huolimatta siitä, että minulla on Saintsin paitoja ja lippiksiä, joiden myynnillä nämä urheilujoukkueet rahoittavat toimintaansa, vaikka millä mitalla. Kotkalaiseen politiikkotapaan voin nimittäin rehdisti ja avoimesti tunnustaa käyneeni New Orleansissa useastikin.

Kokoonpano illan otteluun:

Iraizoz

Iraola
San Jose
Amorebieta
Castillo

Gurpegi
Orbaiz
Javi Martinez
Muniain

Toquero
Llorente.

Penkillä:

Armando
Koikili
Ustaritz
David Lopez
Susaeta
Diaz de Cerio
Iturraspe

Eli näyttäisi siltä, että maaleja lähdetään tekemään. Caparros varmasti tietää mitä tekee ja noilla kyllä pitäisi saada muutakin aikaiseksi kulma lopussa.

Muniain tekikin sitten 1 - 0 heti parin minuutin pelin jälkeen. Xerez tasoitti yhdeksännellä minuutilla. 40 minuuttia pelattu ja Xerez meni 1 - 2 johtoon. Streamit pätkii niin pahasti, että en osaa sanoa onko hätä tämän näköinen. Xerez on kerännyt neljä keltaista ja nyt tuli ensimmäisen jakson loppuun ulosajo. Liian hätäinen huomio; tuomari ei antanutkaan punaista korttia vaan keltaisen Muniaille. Väärä tuomio.

Puoliaikatulos: Athletic Club 1 - Xerez 2.

Kyllähän tämä peli olisi siis syytä voittaa, jotta loppukaudesta ei tulisi turhan pitkää matkaa kavuttavaksi kuuden parhaan joukkoon. David Lopez tai Susaeta pitäisi kai ottaa peliin, tosin, kuten monesti todettu, en menisi Caparrosia neuvomaan näissä jutuissa.

Susaeta vaihdettiinkin Orbaitzin tilalle puoliajalla. Ei kyllä lisää keskikentän puolustusvoimaa tämä, mutta maalejahan sitä pitäisikin tehdä. Llorente tasoitti, kun reilut 18 minuuttia toista jaksoa on pelattu. Hieman ennen sitä Gurpegi vaihdettiin Diaz de Cerioon. Toquero vaihdettiin David Lopeziin ja muutamaa minuuttia myöhemmin 40:33 toista puoliaikaa Llorente teki 3 - 2.

Lopputulos: Athletic Club 3 - Xerez 2.

Tällainen touhu pelottavasti vaikuttaa siltä, että Athletic Club alkaisi pelata espanjalaista palloa. Ei sitä kotona pitäisi kahta omiin laskea. Sarjataulukko iltapelien jälkeen ennen Super Bowlia. Nopeasti katsottuna näyttää siltä, että Athletic parantaa yhden sijan ja ottaa Deportivoa hieman kiinni.

Heitetään tähän tohkeissaan myös Super Bowl veikkaus Colts 38 - Saints 17

Sarjataulukko 21 kierroksen jälkeen:

BARCELONA 55
REAL MADRID 50
VALENCIA 42
MALLORCA 37

SEVILLA 36
DEPORTIVO 34

ATHLETIC CLUB 33
GETAFE 31
OSASUNA 29
VILLARREAL 26
RACING 25
AT.MADRID 24
SPORTING 24
ESPANYOL 23
UD ALMERÍA 22
MÁLAGA CF 21
ZARAGOZA 20

VALLADOLID 18
TENERIFE 17
XEREZ 11

Ensi lauantaina vierasottelu Villarrealia vastaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mutta tuliko yhtään kunnaria ?

IDA kirjoitti...

Kesemmällä sitten. Kouvolan Pallonlyöjät harrastaa reipasta amatööriurheilua sillä alalla.