keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Tunnustan

Tunnustan, seiniin kiinalaisten... ;)

Aika harvinaisen huvittavaa*:

Aamulehdessä Kari Salminen liittää ohjelman esittelyyn täysin perustelemattoman loppukappaleen:
"Suomessakin on syytä katsoa, ketä äänestää. Kunniallisia kasvoja ulospäin näyttävillä rajapuolueilla on yleensä vahvat ruohonjuuritason yhteydet ääriaineksiin."

Itse ilman muuta kuulun noihin ääriaineksiin, minkä tässä tunnustan.

Toki jokainen oikeasti tietää mitä Kari Salminen tuossa yrittää tarkoittaa ja jokainen, joka on vähänkään asioista perillä tietää kuinka vääristelevää propagandaa kyseinen teksti on. Suomessa ei yksinkertaisesti voi olla kirjoittamaan kykenevää ihmistä, joka ei olisi niin tietoinen, että ei tuollaista kirjoittaessaan tietäisi kirjoittavansa täysin surkeaa poliittista propagandaa.

Ääriainekset eroavat tämän maailman kari salmisista oikeastaan vain siinä, että ne ovat rehellisempiä, niiden kanssa on helpompi kommunikoida ja ne ovat vähemmän konfliktihakuisia. Erilaiset kari salmisethan nimittäin saavat sitä enemmän liksaa mitä huonommin ihmisillä menee. Siksi heidän on lietsottava konflikteja. Näin se vain on.

*via Hommaforum

2 kommenttia:

voukmn kirjoitti...

Eikös tuossa nyt selvästi ole kyse salonkikelpoisesta kansanedustaja Arhinmäestä ja hänen yhteyksistään rempseän työväenseura Chelsea F.C:n ultriin?

IDA kirjoitti...

No jaa. Arhinmäessä on huonoja puolia, mutta tuskin jalkapalloinnostus on yksi niistä. Tosin harvinaisen paska joukkue tuo Chelsea nykyään. Vähän kuin juniori Arseanal, joka tekee kaiken oppi-isänsä perässä. :)