sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Seinäjoen tanssiva kongressi

Elämäni ensimmäinen puoluekokous on takana ja seuraavaan on kaksi vuotta aikaa. Tässä välissä on hyvä levätä.

Itse asiassa hauska ja innostava kokemus kaiken kaikkiaan. Ilmeisen selväksi tuli, että ainakaan rivijäsenten keskuudessa ei ole mitään kahtiajakoa havaittavissa minkään halla-aholaisen tai SMP:läisen linjan välillä ja jos kirjoittaisin tähän muutamienkin vanhojen SMP:n tyyppien linjaukset maahanmuuttokysymyksistä, syyttäisi valtionsyyttäjä minua rikoksesta. En kuitenkaan halua kirjoittaa semmoista, koska olen pohjimmiltani humaani hippi. Eli, jos jossain mättää joidenkin linjaerimielisyyksien suhteen, niin se mättö tulee kyllä joko ylhäältä alas tai, kuten todennäköisempää, kokonaan ulkopuolelta.

Äänestykset menivät miten menivät. Auli Kangasmäki meni Kymin piirin ehdokkaista komeasti läpi, vaikka itse politiikan rautaisena ammattilaisena "lobbasin" häntä innokkaasta ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi, johon virkaan hän ei ollut edes ehdolla. Timo Soinia ei tietenkään haastanut kukaan, mutta kymmenkunta nuivaa äänestäjää, jos olisi ollut lisää, niin puoluehallitus olisi nyt todella synkähkön nuiva. Ensi kerralla sitten.

Lopuksi täytyy todeta, että sain Mestari Halla-aholta hänen henkilökohtaisesti käyttämänsä Homma-pinssin kumarrusten kera. Tähän voi todeta vain: "Iiiik! Miä en pese sitä koskaan."

7 kommenttia:

Tapio Tuuri kirjoitti...

No, kerro nyt, oliko siellä poikkeuksellisen paljon järjestysmiehiä siltä varalta, että villeimmät Halla-ahon kannattajat villiintyvät, kuten Yle kertoi.

http://209.85.129.132/search?q=cache:bs67lJzcq2YJ:yle.fi/mobiiliuutiset/looppi_p14.html+villeimm%C3%A4t+halla-ahon+kannattajat&cd=1&hl=fi&ct=clnk&gl=fi

IDA kirjoitti...

Ei.

Tai siellä oli sopivasti järjestysmiehiä, mutta eivät ne kyllä Halla-ahon kannattajien takia toimiin joutuneet. Sitä en tiedä miksi heidät oli toimeensa kutsuttu.

Tuo YLE:n juttu herätti suurehkoa hilpeyttä, kun siitä illalla kuultiin. Kukaan muu kuin YLE ei ollut havainnut tällaista. Ehkä toimittajilla on tarkemmat silmät, tai sitten muuten vain kyky tehdä poliittista taktikointia ;)

Tapio Tuuri kirjoitti...

IDA, kun olit Pohjanmaalla, panitko merkille, haisiko siellä p-ska eli lietelannan levityksestä aiheutuvat hajuhaitat näin keväiseen aikaan enemmän kuin muualla Suomessa, vaikkapa Kymessä.

Itse Seinäjoen kaupungissa näitä oli varmaan vaikea huomata, jos vain siellä pysyit.

IDA kirjoitti...

"IDA, kun olit Pohjanmaalla, panitko merkille, haisiko siellä p-ska eli lietelannan levityksestä aiheutuvat hajuhaitat näin keväiseen aikaan enemmän kuin muualla Suomessa, vaikkapa Kymessä."

No joo. Itse siis krapulaisena takkiturkkina luulin ensin, että nyt syytetään minua, mutta kyllä siellä aito peltopaska haisi, kun bussilla mentiin läpi.

Joviaaleina kymiläisinä totesimme, että pakko on maamiehen painaa, kun aurinko paistaa.

Tapio Tuuri kirjoitti...

Ymmärrät varmaan, että tänne syränmaille on vaikea saada maahanmuuttajia, paljon vaikeampi kuin sinne kymeeseen.

Jukka kirjoitti...

Kuullostaa että kaikilla oli mukavaa mutta mitään ei saatu aikaiseksi. Eikä varmasti saada.

Perussuomalaiset muodostuu Soinista ja hänen sylikoiristaan. Joskus sylikoiratkin räksyttävät, mutta mikään uhka ne eivät koskaan ole isännälleen.

IDA kirjoitti...

"Kuullostaa että kaikilla oli mukavaa mutta mitään ei saatu aikaiseksi. Eikä varmasti saada."

Ei olisi tarvinnut kuin reilu kymmenen osallistujaa lisää ja puoluehallitus olisi ihan toisenlainen. Siellä olisivat ainakin Juho, Teemu ja Johannes. Tämäkin kannattaa huomata. En kyllä usko, että nykyisessäkään mitään suurempaa vikaa on.

"Perussuomalaiset muodostuu Soinista ja hänen sylikoiristaan. Joskus sylikoiratkin räksyttävät, mutta mikään uhka ne eivät koskaan ole isännälleen."

Vaikka puolue on vahvasti henkilöitynyt, niin ei kyse kyllä mistään Soinin sylikoirista ole.

Soini ei osallistunut mihinkään muuhun, kuin puheenjohtajan vaaliin ja ehkä siihen, että eduskuntaryhmän puheenjohtajalle tuli paikka puoluehallituksessa. Mitään junttaamista mihinkään suuntaa ei ollut havaittavissa.