perjantai 15. toukokuuta 2009

Suomalaisen sosiologian olematon maine

Ja valta sen kuin kasvaa ( installaatio )

Ja josta silti riittää loputtomiin menetettävää."Suomi on kuitenkin siitä poikkeuksellinen maa, että siellä kansa on älymystöään älykkäämpää"

Markku Stenholm eräälle ruotsalaiselle merimiehelle Foweyn satamassa tikkakisan lomassa joskus vuonna 1988J.P Roos, mies, joka kuvitteli olevansa rohkea löydettyään sosiobiologian kolmekymmentä vuotta ajastaan jäljessä on jälleen vauhdissa analyysissaan Rasistinen väkivalta ja halla-aholaisuus.

En katso asiaa minkään varsinaisen kommentoinnin arvoiseksi. Totean vain, että on jotenkin ääliömäisen typerää, että jotkut 4H-aktivistit katsovat oikeudekseen analysoida ja syyttää minua muiden mukana rasistiksi. Liittykää nyt ihmeessä oikeasti Keskustanuoriin tai tehkää edes joskus jotain älyllisesti omaa.

Roos muuten elävällä tavalla todistaa, että nykyisen rasismin määritelmäni pitää melko täydelleen paikkansa.

9 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Roos siteeraa bäckmanilaista hörhöä ja tekee siitä johtopäätöksiä. Alemmas ei oikein voi vajota. You can't make this stuff up!

IDA kirjoitti...

No ei oikein.

Ihmettelen vahvasti. Ilmeisesti yliopistojen humanistisilla puolilla oikeasti opetetaan vain kilttejä tyttöjä. Vai miten muuten voi olla mahdollista, että älyllisesti noin ala-arvoinen tyyppi voi olla professori?

Anonyymi kirjoitti...

Linkkejä JP Roosin tämänkertaiseenkin aivopieruun on toki piisannut.

Yhtäkään en ole enää aikoihin klikannut. Kyseiset aivopierut eivät ole etusormeni liikkeen arvoisia. Ennemmin kaivan sormellani vaikka nenääni. Tai jotain.

- Kokoliha

IDA kirjoitti...

Linkkejä JP Roosin tämänkertaiseenkin aivopieruun on toki piisannut.

No, on aina välillä hyvä todeta millaisia kansallismielisyyden vastustajat ovat. Roos on käsittääkseni ihan ykköshemmo vihreiden naisten piirissä.

Eli me on voitettu tää peli. Eihän noita uskaltaisi yksin päästää edes Uumajaan.

Tiedemies kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

J-P Roos, tuo Helsingin yliopiston sosiologian Peter Pryce. Ei enää yhtään ihmetytä viimeksi mainitun tojtorin hattu. J-P:n tekstit ovar täysin linjassa Prycen väitöskirjan sisällön kanssa :)

Anonyymi kirjoitti...

No, tuli nyt sitten klikattua - ja samalla nostettua Roosin aivopierujen kokoelmaa ylöspäin US:n blogilistalla.

Kommenteista paras on kenties se, jossa kuulemma joku kenties sosiaalipolitiikan tms. opiskelija, aikoo tehdä gradun JP:n Halla-aho -kuvasta. Johon JP tietenkin lausumaan, että aineisto ei vielä riitä. Samaa tuubaa siis luvassa JP:ltä loputtomiin.

"Roos on käsittääkseni ihan ykköshemmo vihreiden naisten piirissä."

Haa. Tästähän saisikin mukava teorian. Onhan jo aiemmin ollut ilmeistä, että JP:n Hallis-fiksaatio on hänelle keino pitää soperruksiaan US:n luettujen ja kommentoitujen listalla.

Mahtaisiko kateuden lisäksi olla kyse myös niinkin yksinkertaisesta ja inhimillisestä asiasta kuin pildestä? Jos noin simppelillä konstilla saa ihailua ja rispektiä nuorilta vihervasemmistolaisilta humanistitytöiltä, niin miksipä JP ei sitä käyttäisi?

Esitän myös tohtori Oikarinen-Jabain teoreemoihin pohjautuvan arveluni, jota en käsittele faktana, että JP:llä on alitajuinen halu Halliksen vartaloa kohtaan, ja tämä saa aikaan tuon performatiivisen kirjoittelun yliopiston välimaastossa?

t. Kokoliha

Anonyymi kirjoitti...

Roos on sosiaalipolitiikan, ei sosiologian, professori.

Kumitonttu kirjoitti...

Itse pidän Jejapekan tästä lausahduksesta kaikkein eniten:

Kiusaus on kova äänestää häntä [Soinia], mutta täytyy nyt sanoa tässä, että ei sittenkään, kyllä nämä halla-aholaiset länsimaisen kulttuurin puolustajat ovat sen verran kovassa asemassa perussuomalaisten joukoissa.