lauantai 9. toukokuuta 2009

Kovaa jengiä

Jos Suomessa vie antennin saaren korkeimpaan paikkaan, vetää hikisenä piuhaa ja haluaa kuunnella YLE:n radio ykköstä saa tarjolle vain ja ainoastaan suhinaa ja rätinää.

Kiitos.

PS

Tämä oikeasti häiritsee, koska mummot, jotka ovat omalla työllään rakentaneet koko radion, joutuvat taas huomenaamuna kuuntelemaan rätinää, päälle käyvää popasemaa tai teinin kiroilua silloin, kun he haluaisivat kuulla aamuhartauksen.

Mikael Jünger vastaa tästä. Mikael Jünger sanoo: "So fucking what".

Tämä on Suomi.

3 kommenttia:

Tapio Tuuri kirjoitti...

Ida, ymmärrän sinua täydellisesti.

Yle ykkösen radio-ohjelmat ovat usein hyviä, kun siellä soitetaan vanhoja kunnon säveltäjiä, kuten Mozarttia ja Beethovenia.

Takavuosina oli sellainen huhu liikkeellä, että kulttuurikanava Yle 1:ssä olisi joskus soitettu jokin Olavi Virran laulama tango.

Hyväksyn Virran tangon poikkeuksena säännöstä, mutta on totta, että olen täydellisesti kypsynyt Radio Suomeen, se lienee Ylen kolmas radiokanava.

Kypsymiseni syy on se, että joutuessani vuosia ja vuosia kuuntelemaan Radio Suomea, sain sieltä vähän väliä suvaitsevaisuuskasvatusta.

Aina jokin naistoimittaja itkuisella äänellä todisti, miten surkeassa asemassa pakolaiset ovat ja miten huonosti Suomi heitä kohtelee.

En uskalla enää avata Radio Suomea, koska pelkään, että sieltä tulisi taas jokin propagandapläjäys monikulttuurin puolesta.

Tämä on kai ns. burnouttia.

Kekke kirjoitti...

Rätinä Suomessa on sentään Kansanradio. Sieltä tulee ihan viihdyttävää epäkorrektiutta välillä puhtaan talonpoikaisjärjen kanssa.

Valkea kirjoitti...

Radio puheessakin on kauhea määrä marxistista julistusta, ei se oo sen parempi, vaikka ne ei kiroile. Usein mun täytyy lopettaa ja siirtyä opiskelemaan oikeaoppista marxismia:

http://www.youtube.com/watch?v=oYetyTHVFMg&feature=channel_page