keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Se on mahdotonta

Törmäsin tähän Kokoomuksen eurovaaliohjelmaa valottavaan paperiin Futisforumilla. En viitsi edes ottaa selvää onko kyseessä parodia vai ei, sillä paperi voisi joka tapauksessa olla autenttinen tallenne mistä tahansa Kepudemarikokoomuksen tilaisuudesta.

Suomi menee näillä eteenpäin, eli ei.

5 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

niin koska perussuomalaiset eivät tarjoa vaihtoehtoa niin näillä mennään näissä vaaleissa.

Mutta ehkä uuden puolueen perustaminen onnistuu. Minä ainakin olen mukana siinä. Soinin henkilökohtaiselle projektille en anna mitään tukea - äänestän nyt kokoomusta mutta vain tämän kerran. Kokoomus ainakin sanoo mitä tekee - Soini ja Soinin sylikoirat puhuvat mitä puhuvat ja tekevät toista.

Mikä nyt sattuu sopimaan Soinin henkilökohtaisiin urasuunnitelmiin. Seuraavaksi Soini ja sylikoirat ovat ilmeisesti hallituksessa.

Taistelu jatkuu, vaikka porukkamme onkin nyt jakaantunut. Vastustajamme nmauravat partaansa.

IDA kirjoitti...

"niin koska perussuomalaiset eivät tarjoa vaihtoehtoa"

No, kehotan kuitenkin tsekkaamaan PS:n ehdokaslistan. Ihan hyviä ehdokkaita.

Itse pidän Soinin ehdokkuutta ja peruseuro-kampanjaa vikaliikkeinä, mutta toisaalta ne ovat oikeastaan ainoa asia missä minulla on arvosteltavaa.

Jukka kirjoitti...

Maahanmuuttokriittisten painoarvo on Timo Soinin mukaan PS:ssä 1%.

IDA kirjoitti...

"Maahanmuuttokriittisten painoarvo on Timo Soinin mukaan PS:ssä 1%."

En oikein usko tuohon. Ja Seinäjoen kokouksen jälkeen vielä vähemmän.

Nopeasti kalkuloiden ihan maahanmuuttokriittisten - sellaisena kuin sana nykymediassa käsitetään - ydinryhmää oli vähintään noin 5 prosenttia kokousväestä. Ja suurin osa muista oli ihan samanmielisiä vaikka eivät olekaan mitenkään erityisesti profiloituneet asiassa.

Väittäisin äkkiä, että noin 60/40 menisi Soinin hyväksi, jos Soini todella haluaisi eroon ns. maahanmuuttokriittisistä. Samalla se tuhoaisi myös puolueen kasvupotentiaalin.

Anonyymi kirjoitti...

Jukka on täysin hukassa. Ilmoittaa äänestävänsä KOKOOMUSTA! Kaikkein eu-myönteisinät puoluetta, joka kaikkein selvimmin näkee eu:n yksipuolisesti talouselämän etujen ajajana.

Joltain Stubbilta on aivan turha odottaa kansainvaellusten tukkimista. Tuo kotimaan politiikan venkoilu suorastaan inhottaa. Ensin ollaan tukemassa Thorsin höyryilyjä, mutta kun kansa itkee, zyskowiczit alkavat kääntyillä synagogissaan.

Parlamentin suurin ryhmä on kokoomushenkisten käsissä ja jäljet näkyvät. Miksi ihmiset ovat niin torvia kuin Jukka?