torstai 13. syyskuuta 2007

Islamisaation vastainen mielenosoitus

Osoitan tässä kirjoituksessa mieltä Euroopan islamisoitumista vastaan. En pidä muhamettilaisuudesta, en sen filosofiasta, enkä niistä tavoista ja tottumuksista, joita muhamettilaiset harrastavat. Toisaalta minulla ei ole mitään sitä vastaan, että islamia harrastetaan islamilaisessa maailmassa. Vastustan siis islamin leviämistä Eurooppaan. Kyseessä on lisäksi eliittien projekti kansoja vastaan ja jokainen tietää mitä siitä lopulta seuraa. Siksi vastustaminen kannattaakin aloittaa nyt, kun vauriot ovat vielä korjattavissa edes suhteellisen järkevillä ja tervehenkisillä tavoilla.

Eurabiasta puheen ollen. En itse oikein ole mitenkään varma tuon projektin tietoisesta ja tarkoituksellisesta toteuttamisesta. Toisaalta Bat Ye'or esittää kyllä aika vahvaa dokumentaatiota. Joka tapauksessa peruskoulun viidennen luokan historiankirjassa on iso otsikko: "Välimeri, meidän meremme." Jutussa toki puhutaan roomalaisista, mutta silti.

Me kuitenkin saadaan teidät vielä; kehotin nimittäin viittaamaan ja kysymään, eikö Itämeri ole se meidän meri?

9 kommenttia:

عرقي, عنصري kirjoitti...

"Kyseessä on lisäksi eliittien projekti kansoja vastaan"


Olisiko hieman vainoharhaisuutta havaittavissa...

IDA kirjoitti...

Pidän tuon mahdollisuuden mielessä. Linkkejä seuraamalla löytää tiedon lähteille.

Lopputuleman kannalta ei ole niin väliä onko kyseessä tietoinen politiikka vai silkka typeryys. Eurooppa on islamisoitunut aika tahtia parissa vuosikymmenessä, eikä vauhti juuri näytä hiipuvan.

Dr. Doctor kirjoitti...

Osoitan tässä kommentissa mieltä Euroopan islamisoitumista vastaan...

Tuhru;
Me kansallismielipuolet ollaan enempi väinöharhaisia...

IDA kirjoitti...

Kiitos. Erittäin tervetullut tukimielenosoitus. Keitetäänkö hernerokat?

Eurabian suhteen kannattaa miettiä sitäkin miksi EU tuki/tukee voimakkaasti täysin korruptoitunutta palestiinalaishallintoa.

Palestiinalaisten äänestettyä Hamasin, joka surkeasta muhamettilaisuudestaan huolimatta, tekee myös kaikenlaista hyväntekeväisyystyötä kansan parissa, valtaan, niin EU:han julisti välittömän kättelykiellon. Eu myös rupesi kaikenlaisiin toimiin saadakseen oman suosikkihallintonsa, joka siis on läpeensä korruptoinut ja käyttää EU-tuet lähinnä ylelliseen elämään, takaisin valtaan.

Totta tietysti kyllä sekin, että järjellisen ratkaisun kannalta siellä ei ole kuin huonoja vaihtoehtoja. Israelin rakentama muuri taitaa olla ainoa positiivinen juttu.

Kumitonttu kirjoitti...

Mitä hyväntekeväisyystyötä Hamas tekee kansan parissa?

IDA kirjoitti...

"Mitä hyväntekeväisyystyötä Hamas tekee kansan parissa?"

Käsittääkseni samanlaista kuin se Egyptin islamilainen veljeskunta. Tai mikä nyt olikin. Eli vähän pelastuarmeijan tyylillä. Tosin pelastusarmeija ei harrasta väkivaltaa ja viattomien ihmisten räjäyttelemistä, vaikka sotilaita värvääkin.

Tosin voin olla väärässä. Näin on kuitenkin väitetty. Joka tapauksessa vastustan niitä kaikkia. Jos pitäisi osoittaa mieltä puolesta, niin osoittaisin sitä Israelin puolesta. Israel olisi EU:n jäseneksi paljon mainiompi valtio kuin Turkki tai muut välimeren ympäristön vielä jäseninä olemattomat maat.

عرقي, عنصري kirjoitti...

"Joka tapauksessa vastustan niitä kaikkia. "


Tää oli päivän paras! Vähän samaa mieltä olen minäkin...

IDA kirjoitti...

Sä nyt vaan olet vainoharhainen, mutta laitetaan nyt sulle bonuksena

http://www.youtube.com/watch?v=rW0SHJo365o

että et ihan vihaan ja katkeruuteen tukahtuisi.

weekendsoldier kirjoitti...

"Kiitos. Erittäin tervetullut tukimielenosoitus. Keitetäänkö hernerokat?"

- Kai siinä on sianlihaa? :)

Tiivistä kommentit

عرقي, عنصري sanoi...

"Olisiko hieman vainoharhaisuutta havaittavissa."

- Aina sinä näet niitä vainoharhoja joka paikassa. Eikö tavallinen kansalainen saisi olla huolissaan siitä miten vaaleilla valitut edustajat (eduskunnassa ja euroopan Parlamentissa) käyttävät heille annettua valtaa? Ja varsinkin miten virkamiehet, joiden nimittämiseen kansa ei voi mitenkään vaikuttaa, käyttävät heille virkansa mukana tulevaa valtaa?