tiistai 3. marraskuuta 2020

Maailman hallitus

 


Googlelta tuli poistoilmoitus loukkaavan sisällön vuoksi. Ilmoituksen loukkaavasta sisällöstä ovat tehneet Pakistanin viranomaiset tai maan oikeuslaitos. Kyseessä oli vuonna 2008 tehty postaus, jonka kuvituksena oli tanskalainen pilakuva, jossa turbaanin sijasta henkilöllä on päässään pommi. 

En nyt noin yleisesti pilakuvista paljon perusta, enkä edes muistanut tuollaista koskaan postanneeni. Itse teksti näytti lyhyesti huomioivan sen, kuinka kuva on teknisesti taitava piirros ja kuvaa Eurooppaa aivan yhtä osuvasti kuin Mona Lisa teki parempina aikoina. Ehkä se lasketaan kritiikiksi nykyistä Eurooppaa kohtaan. Tiedä häntä. Muslimeista tekstissä ei puhuttu mitään.

Hallituksen ilmoituksessa oli listattu 25 eri blogia, eli sinänsä mukava nähdä, että maailmassa määräävät hallitukset jaksavat laajasta vastuustaan huolimatta keskittyä myös yksityiskohtiin. 

1 kommentti:

Virkarikolliset käräjä- ja hovioikeudessa vastuuseen.EIT-valitus ja tuomionpurku 8.6.2010 mennessa kirjoitti...

No tottakai postaat uusiksi ;)
Terveisin Seppo Lehto
Suomalaisen paskahousuyhteiskunnan oikeusmurhan uhri, missä neekeririkollisen ja demlajuristien työvoitto kulkee 20 v ulosottona ;) vankeustuomion lisukkeena