keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Perusta


Ennen valitettiin, aiheesta, kuinka vaikeaa maahanmuuttoon liittyvää faktatietoa on etsiä ja kasata. Nykyisin sitä on saatavilla, mutta emme oikeastaan huomaa sitä.

Tänään Suomen Perusta julkaisi Riika Purran raportin

Kansainvälinen pakolaisinstituutio ja valtioiden mahdollisuudet

Nopeasti selattuna se vaikuttaa Perustan tärkeimmältä maahanmuuttopolitiikkaan liittyvältä julkaisulta Samuli Salmisen

Maahanmuutot ja Suomen julkinen talous 

ohella. Suomen Perustan kataloogi on muutenkin kokonaisuudessaan erittäin laadukas.

Nämä ovat tärkeää työtä. Riippumatta siitä miten PS menestyy tai on menestymättä nämä kuitenkin jäävät. Kukaan muu ei niitä Suomessa olisi tehnyt ja toisaalta ainoastaan puolueen rahoitus on mahdollistanut niiden tekemisen. Näitä saa ilmaiseksi painettuina versioina vaikkapa Kotkan ja Karhulan toreilla. Se ei vähennä niiden arvoa, vaan lisää sitä.

Kannattaisi yleisemminkin edistää muutosta kohti tällaista suoraa tiedon saamista. Media ei näistä juurikaan kirjoita, koska näitä ei ole tuottanut kukaan poptähti, eikä näissä ole mukana pääministerin tyttöystävää. Se, että media ei kykene käsittelemään asioita asioina ei tarkoita sitä, että ihmiset eivät kykenisi. Näitä raportteja ja tutkimuksia kannattaa siis levittää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse luulin pitkään että kunhan oikeaa tietoa maahanmuutosta (varsinkin sen seurauksista, demografisista vaikutuksista, rikollisuudesta) vain saadaan läpi valtakunnan tasolla niin ihmiset muuttavat mielensä edes osittain tai alkavat ajatella.
Nyt tiedän että tiedon saaminen johtaa vain äärimmäisen harvoin mielenmuutokseen.

Tilanne vähän sama kuin kristinuskonkin suhteen. Meitä harmittaa harhaluulot ja väärä teologinen tieto ja ajattelemme että kunhan vain saisin ja osaisin kertoa (en tarkoita evankelioimista tms.) miten asiat ovat niin käsitys kristinuskosta muuttuisi enemmän todellisuusperusteiseksi. Mutta eihän niin ole.

Oikea tieto ei vain tartu, ei sen enempää kuin usko tai edes tarve uskoa.

Itse olen pyrkinyt( silloin kun kykenen maltillisuuteen) kertomaan oikeastaan vain lukuja, numeroita, tilastoja kun maahanmuutosta ja sen ongelmista puhutaan. Mutta eivät tunnu vakuuttavan kolmetoistakertaisuudet tai ennusteet etnisten eurooppalaisten pian alkavasta jyrkästä määrällisestä pudotuksesta oikeastaan millään lailla.
Se kuka haluaa olla avoin, muukalaismyönteinen, suvaitsevainen, ihana, hyvä ihminen, parhaaseen uskova jne. ja jne. sellaisena pysyy.

Riikka Purran juttuja olen lukenut jo pitkään. Nainen paikallaan. Älyllisyyttä kymmenkunnan maahanmuuttokriittisen miehenpuolikkaan verran. Vähän sama kuin Halla-aholla. Oikeastaan tuonkaltainen tieto pitääkin tuoda esiin ja jakaa aina kun mahdollista mahdollisimman laajasti ensisijaisesti oman itsekunnioituksen vuoksi.

On myös näytettävä että "radikaalistikin" ajatteleva kansainvaellus-kriitikko ja arvokonservatiivi ajattelee tarkemmassa katsannossa todellisuusperusteisesti (ne numerot), maltillisesti, perinteiseen tapaaan ja edustaa nimenomaan turvallisuutta kaikille avoimien ovien, rajojen ja kulttuurin murentajien sijaan.
En tiedä johtaako tämäkään mihinkään. Tuskin.
Ehkä se on tehtävä kuitenkin oman itsekunnioutuksen vuoksi.

jk

IDA kirjoitti...

Oman itsekunnioituksen lisäksi se on tärkeää myös 'sukupolvien ketjun' vuoksi. Meillä on tietty velvollisuus muita kohtaan yrittää olla järkeviä. Myönnä että läheskään aina ei onnistu :)

Ja tosiasia tietysti on, että tuota tietoa ei vielä ole saatu välitetyksi suuremmalle yleisölle. Ihmiset keskimäärin ovat kiinnostuneita omista asioistaan, kuten oikein onkin, ja poliittiset asiat välittyvät heille vain median rummutuksen kautta, mikä taas on väärin. Minusta yksi PS:n keskeisiä tehtäviä olisi murtaa median keskittyneisyys, tylsämielisyys ja yhdenmukaisuus Suomessa ja sen eteen on taas Perussuomalainen lehden pieni porukka tehnyt kovastikin töitä. Resurssit ovat mitä ovat, mutta kuten tiedämme

https://www.youtube.com/watch?v=WJJeLFvYsT0

;)