sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Lomaltapaluurahat

Mallorca 1 - Athletic Club 2 valistuneena veikkauksena niille, jotka haluavat ansaita.

Athletic on matkustanut Mallorcalle joukkueella: Iraizoz, Koikili, Ustaritz, Amorebieta, Llorente, Yeste, Gabilondo, San José, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Gurpegi, Castillo, Javi Martínez, Muniain ja De Marcos. Ottelu alkaa kello 20:00 Suomen aikaa ja sen tuomitsee kohtuullisen tasapainoinen Muñiz Fernández ( 8 voittoa, 6 tasapeliä, 8 tappiota ), joka on syntyisin Anderlechtista, jonka belgialaiskaupungin joukkueen Athletic taas kohtaa UEFA:n ensimmäisellä pudotuspelipelikierroksella. Maailmassa ei ole mitään sattumaa.

Laitetaan nyt hätäpäissään kokoonpanoja odotellessa innostavaa videomateriaalia kehiin. Joskus päivystävät dosentit puhuvat asiaakin näemmä.

Muniain

Pelin alkuun voisi muotipuolelta huomauttaa, että Athleticin asupolitiikka alkaa jo muistuttaa huolestuttavasti hulivilijoukkueita. Vastahan tässä tyylikkään mustaan vierasasuun totuttiin. No sinänsä tyylikäs, Kotka Jäntevä-tyylinen asukokonaisuus tämäkin.

Puoliaikatulos: Mallorca 0 - Athletic Club 0. Ei paljon kerrottavaa: Mallorcan taktiikkana näyttää olevan pääpalloissa huitaista Athleticin pelaajia kyynärpäällä päähän tai niskaan. Kolme keltaista korttia heille, yksi Athleticille. Adurizilla oli kohtuullisen hyvä maalipaikka, mutta pallo meni ohi Bilbaon maalin. Aduriz vaikuttaa olevan hyvässä vedossa muutenkin. Mutta melkein voisi lähteä siitä, että 0 - 1 tästä tulee näppärän vastahyökkäyksen kautta.

Ei vaihtoja puoliajalla.

48. minuutilla Mallorca teki sitten aika helpon maalin, joten pysytään tuossa alkuperäisessä veikkauksessa 1 - 2.

57. minuutilla Yeste vaihdettiin Muniainiin ja Gurpegi De Marcosiin, joten nyt sitten kai yritetään maalia.

Ihan hyvää yritystä olikin, mutta Aduriz meni ja teki 2 - 0. 66 minuuttia pelattu.

74. minuutilla Susaeta Etxeberriaan, eli siellä on oikeastaan neljä hyökkääjää kentällä. Olisihan tuossa aikaa pariin maaliin.

Lopputulos: Mallorca 2 - Athletic Club 0. On onni, että uhkapelit ovat syntiä, jota pitää välttää; eihän tässä muuten olisi vähiäkään rahoja. No, vierastappio, joka Mallorcan suhteen korjautuu kevään kotivoitolla.