perjantai 19. kesäkuuta 2009

Lentävä Metropolis

Captain Nuiva kirjoittaa millainen olisi lentoyhtiö, jota hoidettaisiin samalla tavoin, kuin Helsingin kaupungin maahanmuuttopolitiikkaa:

Lentokoneessa matkustajat eivät tietäsi minne lennetään, Kuopioonko vaiko Pekingiin, saati että millon perillä oltaisiin jos yleensäkään mitään määränpäätä saavutettaisiin.
Jumbon puikkoihin hyppäisi radio-ohjattavalla liidokilla lentäjän kannuksensa hankkinut jolla ei olisi käsitystä että riittääkö polttoaine edes lähimmälle pellolle.
Maksavat matkustajat ohjattaisiin ruumaan ja matkustamo täytettäisiin halukkailla ohikulkijoilla sekä ilmaisella rahdilla.
Matkustamon henkilökunta tarjoilisi ennen lähtöä kaikki sapuskat muutamalle matkustajalle ja juottaisi viinakset pilotille.
Ennen lähtöä pidettävässä turva-infossa emot selittäisivät kuinka muut lentoyhtiöt ovat parempia ja se on matkustajien syytä ja niinpä näiden tulee olla kritisoimatta henkilökunnan toimintaa, lopuksi ilmoitettaisiin että koskaan ei ole yhtäkään lentokonetta pudonnut ja jos onkin niin tämä kone on vielä kentällä ja niinpä se ei voi edes pudota.

Lentoyhtiön johdossa istuvilla ei olisi käsitystä koneen huolloista,uusimisesta ja käyttökustannuksista, niistä ei puhuttaisi koska ne ovat ikäviä asioita...Todettaisiin vain että ostetaan pätkällä uusi sitten joskus jos tarvitsee ja katsellaan minne tämän yhden koneen kanssa päästään.
"Budjetti" sanasta kukaan ei olisi koskaan kuullutkaan, saati sitten ymmärtäisi sen merkitystä.
On kuitenkin päätetty että maksavia matkustajia riittää ja siten tulevaisuuteen voidaan suhtautua luottavaisin mielin.

Huoltopuolella innovaatiot ammattitaidottomuudesta huolimatta kukoistaisivat...Paskatankeista vedettään putket polttoainetankkeihin ja siten polttoainemittarin neula ei laskisi niin nopeasti.
Huoltotoimet päätettäisiin tarvittaessa korvata hallinnollisilla päätöksillä,näin säästyisi aikaa ynnä rahaa.
Koneen ohjailua ilmassa pidettäisiin tarpeettomana koska kaikki kuitenkin tietäsivät että sen pitäisi lentää jonnekin ja kun suoraa lennetään niin peräsintä ei tarvita ja niinpä se poistetaan säästöjen nimissä.

Peräsimestä saadulla hinnalla hankitaan johtokunnan kokoushuoneeseen uusi pöytä.


Hyvää Juhannusta vain kaikille ja erityisesti niille tutuille, jotka eivät erinäisten syiden vuoksi voi viettää sitä terveen ja rehevän luokkakantaisella heteromaaseudulla, vaan joutuvat olosuhteiden pakosta pysymään kaupungissa, joka ainoan oikean aluepolitiikan mukaan kuuluisi tietysti ihan muille.

1 kommentti:

Juho kirjoitti...

Naureskelin.