lauantai 7. toukokuuta 2011

Mielenosoituksia

Facebookissa järjestetään mielenosoitusta kansanedustaja Jussi Halla-ahoa vastaan. Se on tarkoitus järjestää 1. heinäkuuta ja siitä on tarkoitus ilmoittaa Helsingin Sanomissa. Epäilen koko juttua. Viisi henkilöä näytti tähän mennessä ilmoittautuneen ja mikäli he itse hankkivat kunnon ilmoituksen Hesariin, niin täytyy tietysti nostaa hattua aktiivisesta toiminnasta, jonka eteen on varmasti tehty ihan aitoa suunnittelutyötäkin. Ei sitä mainoksia ilman ansaittua rahaa ostella.

Jos nyt kuitenkin oletetaan, että nämä järjestelijät ovat niitä punavihreitä, jotka ovat ottamassa sosiaalista mediaa haltuunsa toistaakseen PS:n vaalimenestyksen punavihreän liikkeen parissa, niin pakko sanoa, että väärin toimittu. Ei PS järjestänyt yhtään mielenosoitusta ketään vastaan, vaan aitona sivistyspuolueena se luotti lähinnä kirjoitetun ja puhutun, sekä ennen kaikkea keskustelevan sanan voimaan. Ja, kuten tulos osoittaa, se teki niin hyvin menestyksellisesti.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Sosiaalisessa mediassa menestystä ei tehdä vaan se tulee, jos on tullakseen. Mikään teennäinen kampanja ei toimi internetissä, jos takana ei ole riittävästi aidosti asiaansa uskovia ihmisiä. Nämä ihmiset näkyvät uutiskommenteissa ja keskustelupalstoilla ilman erillistä käskyä.

Masinointi ilman substanssia ei toimi.

IDA kirjoitti...

Noinhan se on.

Itse olen seurannut varmaan aika pitkään ja kohtuullisen läheltä tätä ja mieleen ei muistu yhtään kertaa, ellei oteta huomioon FF:n masinointeja :D, että mitään olisi koskaan suunniteltu.