keskiviikko 18. toukokuuta 2011

IrtisanoutuminenSanoudun julkisesti irti Westhamista ja Millwallista, sekä toki myös Derbystä. Se sijaan olen voimakkaasti samaa mieltä Vasarahammerin kanssa.

Menin myös lukemaan Urheilulehteä ja melkein allekirjoittaisin myös sen mitä Petteri Sihvonen kirjoittaa, vaikka en käyttäisikään ehkä noin tieteellistä tyyliä ja välttäisin kiroilua ;)

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Irtisanoudun myös pystysuunnan jääkiekosta ja vanhentuneista pelikirjoista. ;-)

Kaksinaismoraalihan alkoholiin liittyy olennaisena osana. En silti pidä siitä, että ihmiset esiintyvät televisiossa kännissä. Jos juhlitaan, niin ei ainakaan toimittajien edessä.

IDA kirjoitti...

Joo. Juopottelua ei pitäisi julkisesti filmata. Ihmiset eivät ole, vaikka lauluissa niin väitetään, kännissä parhaimmillaan ;)

Kari Rydman kirjoitti...

Alkoholillahan on usein se vaikutus, että se vahvistaa pinnan alla piileviä tunnetiloja. Kiekkoilijoiden ja ilmeisesti myös yleisön kohdalla ulos tuli pelkkää iloa, ystävyyttä ja yhteishenkeä. Kuten Vasarahammer sanoi, sellaista tarvitaan tänään. - Eikä kansallisvaltioittenkaan aika ole ohi. Niitä tarvitaan esimerkiksi juuri kansainvälisten maa- ja mestaruusottelujen pohjaksi. Vaikka Eurooppa yhdentyisi yhdeksi valtioksi, sen maakunnat kamppailisivat yhä innokkaasti toisiaan vastaan.