sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Illan Jytky

Athletic Club kohtaa siis tänään kello 22:00 Suomen aikaa... no joo, en aio edes teeskennellä, että en katsoisi silloin kuinka Suomen jääkiekkojoukkue voittaa maailmanmestaruuden. Tavastilaa, joka tulevaisuudessa on keskeinen rantaradan risteysasema lähestyy myös eri suunnista autoja, joiden lastina on alkoholijuomia, joten saatan jopa juhlia maailmanmestaruutta lievässä ja sivistyneessä humalassa tässä vielä.

Joka tapauksessa seuraan siinä ohella myös Athletic Club - Malaga C.F. ottelua. Jäljellä on kaksi kierrosta ja jaossa siis kuusi pistettä. Tilanne viimeisten eurokenttäpaikkojen suhteen on seuraava:

5. Athletic Club 54
6. Sevilla 52
7. Atletico Madrid 52
8. Espanyol 49

Kaikki illan ottelut pelataan samaa aikaan. Sevilla kohtaa kotonaan Real Scociedadin, Atletico Madrin myös kotonaan Hérculesin ja Espanyol vieraissa Zargozan. Zaragoza taistelee putoamisviivalla, Hércules omaa pienet, teoreettiset mahdollisuudet putoamisen välttämiseen, Malaga ei putoa, eikä hätyyttele paikkaa kuuden parhaan joukossa.

Puoliaikatulos Athletic Club 0 - Málaga 1. Ei kommentteja muuta kuin, että ei oikein ole hyökkäävämpää porukkaan vaihtopenkillä. Legendaarinen Pablo Orbaitz ehkä on vaihdettavissa Gabilondoon. En usko, että kannattaa. Toisella jaksolla odotan Athleticilta kolmea maalia. Atletico johtaa yhdellä maalilla, Sevilla on tasurissa, samoin Espanyol.

Jääkiekko taas on uskomattoman jännittävää. Uskon vakaasti Suomen voittoon.

Lopputulos: Athletic Club 1 - Málaga 1.

Ensin sunnuntaina siis ratkaistaan. Athletic, Sevilla ja Atletico ovat tasapisteissä.

Suomen voitto jääkiekossa oli uskomattoman hieno. Uskoin alusta asti, että Ruotsi, joka ylipeluutti parhaimpia pelaajiaan hyytyy, en kuitenkaan olisi uskonut, että Suomi voittaa kolmannen erän 0 - 5. 0-2 -tulosta odottelin. Aivan uskomaton joukkue Suomella jääkiekossa.  Ja aivan mielettömän hieno peli, josta koko joukkueelle täydet pisteet.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MM-FINAALI, Ruotsi - Suomi 1-6 (0-0,1-1,0-5)

27.40 1-0 Pääjärvi

39.53 1-1 Immonen (Pesonen, Koivu) yv

42.35 1-2 Nokelainen (Pihlström)

43.21 1-3 Kapanen (Aaltonen, Komarov)

56.41 1-4 Pesonen (Granlund)

57.16 1-5 Pyörälä (Koivu, Salmela)

59.05 1-6 Pihlström (Lajunen)

Maalivahdit
Fasth SWE 13+ 8+ 5=26
Vehanen FIN 12+10+10=32

Jäähyt
SWE 4 x 2 min
FIN 2 x 2 min

Soinia lainaten tässä yt tuli iso jytky. Tätä sai odotella 16 vuotta. Vuoden päästä on kotikisat joissa ois kiva toistaa juhlat.

Sinä varmaan suosittelet että maanantaina maajoukkueelle pidettäisiin Bratislavassa Pyhän Martinuksen katedraaliissa kiitosmessu. Tämä yö menee joukkueella biletyksessä joten messu lykättäisiin tiistaille. Kotiin sitten keskiviikkona.

Jalkapallomiehenä IDA osaa varmaan arvoioida miten jalkapallon puolella Suomi voittaisi Ruotsin lukemilla 6-1...tai ylipäänsä voittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, Athletic Bilbao – Málaga päättyi 1–1. David López pisti rankkarin 56 minuutilla. Eikö tuo pelaaja olekaan baski? Nimi ei ole baskilainen, eikä Wikipediakaan sano että olisi. Jaa, onko Athletic Club poikennut säännöistään pelaajavalinnoissaan?

IDA kirjoitti...

David Lopez on ihan Lezaman kasvatteja.

Jalkapallomiehenä IDA osaa varmaan arvoioida miten jalkapallon puolella Suomi voittaisi Ruotsin lukemilla 6-1...tai ylipäänsä voittaa.

No ei jalakapallossa voi saavuttaa tällaista niin nopeasti. Se on hitaampi peli. Jalkapallossa kannattaa nyt keskittyä siihen miten rakennetaan maajoukkuetta. Askel askeleelta kohti kisoja jne... Olisi erittäin hyvä, jos jotain Mikko Koivun tapaisia johtajia löytyisi joukkueeseen. Aina kannattaa muistaa, että oma juoksu ja oma potku on se mistä joukkue kasvaa.