lauantai 28. toukokuuta 2011

Levikki laskee ja vielä sataakin.

Muistan, kun joskus 15-vuotiaana kävelin ulos keskikoulusta. Opettaja evästeli niinkin, että esimerkiksi kolumnisteja tarvitaan aina. Olin silloin jonkinlainen Punk ja yök ja vastasin, että "v**ut." Nykyäänhän en enää kiroile lainkaan.

Opettaja oli tietenkin oikeassa, kuten vanhemmat ihmiset lähes aina. Eihän tällaista: "Enemmistöliitto", voi muuten selittää. Maan keskeisiä mielipidelehtiä sentään. No, on toisaalta hyvä, että mielipidelehdillä on joitain jota vastaan kapinoida, muutenhan ne hyytyisivät ja luutuisivat henkisesti.

Perussuomalaisten kannattaisikin julkaista julkilausuma noin kerran viikossa. Se pitäisi myös professorit lehtien palstoilla: "Professorit". Käsittääkseni mediajulkisuus on eduksi innovaatiopistolle ja eikö siitä saa siellä hymypoikapisteitäkin silloin, kun konsultit arvioivat akateemista tasoa?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedetään, että kaikkinainen persujen tekemisten arvostelu on kiellettävä, mutta jos nyt kuitenkin lukisit vaikka tämän:

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2011/05/lopettaako-perussuomalaisten.html

IDA kirjoitti...

Olen lukenut sen jo.

Outoa, että Hankamäki on alkanut kannattamaan sukupuolineutraalia avioliittoa. Ehkä hänet vielä joskus nähdään humppaamassa Savon kesäisillä tanssilavoilla.