maanantai 31. tammikuuta 2011

KommarimeininkiäKyllä siis tässä maassa tosiaan olisi kirveellä töitä.

YLE:n uutisten mukaan Kylmäkosken kirkko Akaalla on suljettu ja asetettu käyttökieltoon homeongelman takia. No juu, olisi erittäin hienoa, jos ja kun kirkkoa korjataan, mutta väitän pokkana, että siinä kirkkotilassa, jossa Jumalanpalveluksia järjestetään, ei homeesta ole ihmisille yhtään mitään ongelmia. Olen melkein sataprosenttisen varma tästä.

Ei tällä nyt enää ole mitään laitaa, että virkaintoiset pykälien nysvääjät ajavat ihmisiä ulos kirkoista. Kommarimeininkiä mikä kommarimeininkiä.

3 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Kylmäkosken kirkko on varsin komea, melkeinpä kaunis 110-vuotias kivikirkko. Nauhoitin siellä kerran urkujensoittoa erääseen Mollbergin elokuvaan, ja urut olivat oikein hyvät ainakin silloin 20 vuotta sitten. Minä luulen, että kirkon kohtalo tulee olemaan karu, koska kuntaliitoksen jälkeen Kylmäkoskea 'ei enää ole', eikä välttämättä edes seurakuntaakaan...

IDA kirjoitti...

Ainakin TV-uutisten mukaan paikkakunnalta löytyisi intoa kirkon pelastamiseen. Minusta kirkkoherra, sen sijaan, että miettii kirkon uusiokäyttöä, voisi kyllä kylmän rauhallisesti jatkaa messujen pitämistä ja hiljalleen teettää siinä ohessa talkootöitä, tai jotain.

Kari Rydman kirjoitti...

Uusiokäyttö, niin... Mites olisi viljasiilo, elokuvateatteri, kuntosali tai ravintola? :(