tiistai 1. helmikuuta 2011

- Mitä ihmettä me tekisimme, jos joutuisimme asumaan Helsingissä?- Tietenkin äänestäisimme Jussi Halla-ahoa.
- No tietenkin, mutta miksi?
- Koska emme halua vihersosialistista keskusjohtoisuutta ja sen kuolleeksi kalkitsemaa ankeaa betonia ympärillemme. Sitä paitsi Jussi Halla-aho on mukava mies ja puhuu viisaita. Katso vaikka itse. Helsingin kaupunginvaltuuston kokoukset voi vielä katsoa tietoverkosta: Jussi Halla-ahon puhe löytyy näppärästi historia - välilehdeltä. Katsominen on ilmaista siksikin, koska Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksia ei  ole voitu määritellä niin sanotuksi Intellectual Propertyksi syystä, että siellä on niin paljon vihreitä. He kyllä varmasti haluaisivat tehdä niin, mutta on yleisesti katsottu, että intelligenssin määrä ei tuosta syystä ole riittävä.

...

- Olipa järkevä puhe.
. Niinpä.
- Miten nämä vihreät vastasivat tuohon.
- Se kannattaa varmaan lukea itse. En osaa sitä oikein edes sanoin kuvata.

...

- Meidän pitäisi varmaan olla kiitollisia, että asumme täällä Kymissä
-  No niin pitäisi. Ja täällä voi äänestää jopa Jussi Halla-ahon suosittelemia ehdokkaita ilman, että tarvitsisi jatkuvasti kärsiä vihreiden hallinnollisesta ja muusta uunoudesta.
- Näin on hyvä.

2 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Hyvä sivusto tuo www.vaalit.fi muuten. Sain selville sieltä sen että postiluukkuuni kolahtaa (mikäli Vihreän Saaren posti ei kadota) ihan automaattisesti ennakkoäänestyslipuke jossa on myöskin mainittu vaalipiiri jossa olen äänioikeutettu. Nyt sitten vain jännitän sitä osuuko arpa Helsingin vaiko Uudenmaan vaalipiiriin (asumisolosuhteet tänne muuttaessa olivat hieman epäselvät). Halla-ahoa äänestän jos viisari osoittaa Helsinkiin mutta Uudenmaan kohdalla meneekin hankalammaksi, täytyy vielä tutkailla ehdokkaita sieltä.

Anonyymi kirjoitti...

"verot valtion maksettavaksi"

Tuo on kuulemma persujen vaatimus. Hyvä että on vaatimus, mutta pahaa tässä on se, että tuo on jo toteutunut vihreitten kohdalla, joista lähes 100 % työskentelee julkisella sektorilla, jossa palkka ja siitä maksettavat verot tulevat yksityisen sektorin varoista. Tuollainen rahan siirtäminen taskusta toiseen johtaa tehottomuuteen ja olisikin hienoa, jos julkisen sektorin hörhöt saisivat palkkansa nettona eli ns. veron määrällä leikattuna. Saataisiin tehotonta rahaliikennettä karsittua.