lauantai 5. helmikuuta 2011

No nyt kävi näin

Athletic Club 3 - Sporting 0.

Palaan tähän sarjataulukon muodossa, kunhan kierroksen kaikki ottelut on pelattu. Kävi muissa peleissä miten tahansa niin joka tapauksessa Athletic ohitti taulukossa Espanyolin ja nousi viidenneksi.

Tänään olisi myös Super Bowl. En jälleenkään ole seurannut kautta lainkaan, mutta kai tämä pitää sitten katsoa ja valvoa. Heitän veikkauksena Pittsburg Steelers 17 - Green Bay Packers 31.

Edit: Muutinkin tuota veikkausta, koska Kumitontun linkkejä seuraten tulin tulokseen, että Green Bay Packersin pulustus on uskomattoman kova.

Sarjataulukko 22 kierroksen jälkeen:

1. Barcelona 61
2. Real Madrid 54
3. Villarreal 45
4. Valencia 44

5. Athletic Club 38
6. Espanyol 37

7. Sevilla 31
8. Atletico Madrid 30
9. Getafe 30
10. Real Sociedad 28
11. Mallorca 28
12. Zaragoza 23
13. Sporting 22
14. Osasuna 22
15. Hércules 22
16. Racing 22
17. Deportivo 22

18. Levante 21
19. UD Almeria 20
20. Málaga C.F. 17


Seitsemän pisteen ero siis jo seitsemäntenä olevaan Sevillaan. Toisaalta seitsemän pistettä myös kolmantena olevaa Villarrealiin. Seuraava ottelu maanantaina 14. päivänä klo 22:00 Suomen aikaa vieraissa Mallorcaa vastaan.

4 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Kyllä Packers vie voiton. Linkki niille, jotka eivät joukkuetta tunne. Wisconsinissa asuu paljon suomalaisia, joten se on hiukan kuin kotijoukkue meille härmään jääneille.

IDA kirjoitti...

Ok!

"Green Bay on reilun 100 000 asukkaallaan pienin markkina-alue, jolla on oma NFL-joukkue. Muut NFL-seurat on siirretty metropoleihin, mutta Packers on onnistunut säilymään pienellä paikkakunnalla."

Kannatankin Packersia ja muutan nuo luvut toisin päin.

Anonyymi kirjoitti...

Athletic Bilbaon sijoitus sarjassa on nyt viides. Täytyy vielä toivoa että hyvät otteet jatkuvat voittoja tulee lisää. Jospa sitten tuo mestarien liigaan oikeuttava neljäs tai kolmas sija olisi tavoiteltavissa. Kolmossija olisi täysosuma, koska sillä pääsee suoraan ML lohkovaiheeseen.

Onko suojeluspyhimyksellä ollut jotain roolia tässä viime aikojen pelimenestyksessä?

Tiedätko onko tällä hetkellä pelaajien kuntotilanne hyvä? Siis että onko parhaimmat pelaajat kunnossa, ja ettei liian moni ole sairastuvalla?

IDA kirjoitti...

Ei pitäisi olla pahempia loukkaantumisia. Neljä peräkkäistä voittoa jo, eli kunto on kova.

Seuraavaksi on kaksi vieraspeliä. Mallorcaa ja Barcelonaa vastaan. Sitten kotiottelu Valenciaa vastaan. Noista jos vain Barcelonalle sattuisi häviämään, niin hyvä.