maanantai 21. helmikuuta 2011

Vihreä valtaTosiasiat on tehty toistettaviksi, eikä Vihreää puoluetta yksinkertaisesti kuvaa mikään niin hyvin, kuin tuo Dead Kennedysin kappale. Se voisi hyvin olla puolueen ohjelma sellaisenaan. Puolueen voisi unohtaa. Itse olinkin jo miettimässä postausta, johon sopisi kuva jalosta kissasta, mutta sitten törmäsin tähän:

Hallituksen esitys Eduskunnalle Euroopan neuvoston tietoverkkorikollisuutta....

Maailma on paha, eikä noita voi välttää. Mikä herättää kyselemään miten kukaan järkevä, vapautta arvostava ihminen voi edes harkita kyseisen Vihreän puolueen äänestämistä? Tuleeko siitä, että Tuija Brax hallitsee jotain "kicksejä", tai jotain...? Ei ymmärrä.

6 kommenttia:

Tiedemies kirjoitti...

No, sit vaalien jälkeen on Persujen vuoro, eikös joo?

IDA kirjoitti...

En tiedä. Toivotaan nyt ainakin, että ei. Enkä uskokaan ainakaan mihinkään moraalisen ilmapiirin tiukentumiseen vaikka itse toisaalta toivonkin moraalisesti arvokkaampaa otetta itse kultakin. Itseltäni myös :)

Sitä ei kuitenkaan saada aikaan vapauksia polkemalla, eikä pakolla.

Ja mitä lauluun tulee, niin vaikka USA:n ulkopolitiikka on usein silkkaa pahuutta, niin olihan esimerkiksi Alexander Haig varsin oikeassa sandinistojen suhteen. Ja oliko Reaganin aika nyt muutenkaan niin huonoa?

Ilkka kirjoitti...

Mielenkiinnolla seuraan tapahtumia arabimaailmassa tällä hetkellä.

IDA kirjoitti...

Itse en tiedä oikeastaan ollenkaan mitä siellä tapahtuu. Pitäisi etsiä Asia Newsistä jesuiittojen artikkeleita :D

Se on kuitenkin varmaa, että mikäli pohjoisen Afrikan valtiot "demokratisoituvat" alkaa uskomaton "Välimeri meidän meremme" - rummutus ja Euroopan unionin laajentaminen. Ja se taas olisi suoraan Saatanasta.

Ilkka kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutiset.shtml/2011/02/1280359/la-ligassa-kiivas-taistelu-europaikoista


Elikä myöskin MTV3 on huomioinut Athletico Bilbaon mahdollisuudet tällä kaudella :)

IDA kirjoitti...

No ihan ok. keskikenttä siellä on.

Itse en viitsinyt päivittää tuon Barcelona matsin jälkeen. Athtletic jumiutui niin onnettomaan siilipuolustukseen. Kyllä Valencia pitäisi olla helpostikin voitettavissa. Toisaalta tässä vielä mitään katastrofin aineksia ole ilmassa kävi miten kävi.