torstai 27. tammikuuta 2011

Tää on taas niin tätäYllä olevan kauniin laulun tehnyt Ian Anderson on muuten skandaalimaisesti oikeistolainen konservatiivi ;)

Kävelevä katastrofi, vihreä oikeusministeri Tuija Brax valmistelee juuri sellaista typerää lakia, jota vihreältä, pikkusieluiselta fasistilta voi odottaakin ja toinen jotenkuten kävelevä, mutta älyllisesti katastrofaalinen porukka, vähemmistövaltuutetun toimisto on antanut siitä lausunnon, joka varmasti otetaan huomioon lakia valmisteltaessa. Olkaa hyvä, lukekaa, jos sielu sen sietää:


Vähemmistövaltuutetun lausunto

Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet
Toimistopäällikkö Rainer Hiltunen
Ylitarkastaja Robin Harms
Ylitarkastaja Päivi Keskitalo
Ylitarkastaja Husein Muhammed
Ylitarkastaja Venla Roth
Ylitarkastaja Hanna Välimaa
Suunnittelija Päivi Okuogume
Tiedottaja Maria Holmström
Osastosihteeri Massimo Zanasi
Toimistosihteeri Attikos Sironen
Työharjoittelija Tove Holmström

Tarvitseehan tuollaisen roskan kirjoittamiseen tosiaan raakaa voimaa, joten työvoimaa voisi varmaan lisätäkin, että saataisiin poliitikkojen kavereille lisää työpaikkoja, joissa ei varmasti syrjitä eikä puhuta vihapuheita.

Oikeastaan olen sanonut tästä aiheesta kaiken oleellisen jo aiemmin, joten kokeillaan uutta näkökulmaa: Aikanaan, kun meitä äärioikeistolaisia rasisteja oli FF:llä vielä surkea vähemmistö ja IltaSanomat nosti kohua foorumin rasistisuudesta - oikeastaan se nosti sitä siksi, koska foorum oli ehdottomasti Suomen ylivoimaisesti paras, mielenkiintoisin, hauskin ja asiantuntevin jalkapallomedia, mutta se on toinen juttu - joku foorumin humanistisista vasureista totesi, että hän ei tajua miksi ei voi puhua suoraan mitä vain tai vaikka trollata räväkästi, sillä, jos se kielletään, nämä larryt ja idat osaisivat kuitenkin kirjoittaa vaikka joukkotuhontaan yllyttäviä tekstejä ilman, että niitä saisi kiinni mistään. Minusta ihan viisaasti sanottu, vaikka en tietenkään koskaan yllyttäisi ketään joukkotuhontaan minkäänlaisilla teksteillä. Sillä, että yleiset, poliittiset asiat voi sanoa avoimesti ja suoraan tökerölläkin tavalla on kuitenkin suuri arvonsa. Ei kansanryhmä voi loukkaantua mistään yksittäisten ihmisten sanomisista, ainoastaan suomalaiset ammattiloukkaantujat loukkaantuvat, koska heille maksetaan siitä rahaa ja se on heidän ammattinsa.

Onkin ilo asua vapailla mailla, missä Brax ja Biaudet eivät merkitse yhtään mitään, missä asuu älykkäitä ihmisiä ja missä kävellessä voi tulla hevosiakin vastaan. Jotta moinen henkinen vapaus voisi levitä koko maahan kannattaa huhtikuussa ehdottomasti äänestää vaikka punaviherjengi onkin skandaalimaisesti laittanut vaalipäivän Palmusunnuntaille. Niitähän voi silloin äänestää pois vallasta ja tehdä siis sinä päivänä hyvän ja kaikille otollisen työn.

2 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Juu, Ian taitaa harrastaa rehtiä maanviljelyä ja Leica-kameroiden keräilyä musiikkihommien lomassa.

Eikös Palmusunnuntai ole oivallinen päivä seuraaville vaaleille: silloinhan Mestari ratsastaa riemusaatossa eduskuntaan?

IDA kirjoitti...

Itselläni oli aikanaan Leica R5, mutta hätäpäissäni myin sen pois.

Voi tuon Palmusunnuntain noinkin tietysti ajatella. Tosin sinne ratsastavat mestari ja opetuslapset :)