sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Rasistit

En ole pitkään aikaan lukenut vihreiden johtohahmojen kirjoituksia, enkä keskustelua niiden ympärillä koska pidän niitä älyllisesti ja muutenkin ala-arvoisina. Nyt tuli taas vahingossa eksyttyä ja voin vain todeta, että kyseessä on todella ala-arvoinen ja törkeästi leimaava soopa.

Osmo Soininvaara:
Tästä on puhuttu ennenkin. Nämä rassist5iset kiihkomielet esdtävät asiallisen keskustelun turvapaikkapolitiikan ongelmista samalla tavalla kuin kettutytöt turvasivat tehokkaasti turkistarhausta kaikelta kritiikiltä.


Nimimerkki az:
Osmo on täysin oikeassa ns. maahanmuuttokriitikoiden (nyk. “hommalaisten”) rasistisuudesta.

Tuollainen silkka roska ei tietenkään ansaitsisi mitään vastausta.

Voin kuitenkin todeta, että olen lähes koko elämäni ajan ollut jatkuvasti tekemisissä eri puolita maailmaa kotoisin olevien, eri rotuisten ihmisten kanssa ja olen edelleenkin varmasti enemmän ja säännöllisemmin kuin Osmo Soininvaara ja nimimerkki az yhteensä. Rasismiin tai rasistisiin asenteisiin minua eivät koskaan ole liittäneet muut, kuin Osmo Soininvaaran ja nimimerkki az: n kaltaiset tyhjänjauhajat, mikä tietenkään ei aiheuta mitään syytä puolustautua mitenkään. Olen ihan mielelläni tuolle tolloduolle rasisti, jos heistä siltä tuntuu ja he sitä mieltä ovat.

Turkistarhauksesta ja kettutytöistä "Odelle" vastataankin keskusteluketjussa asiallisesti ja asiantuntevasti, mutta luulen valistuneesti, että siinä valitettavasti puhutaan ymmärtämättömälle.

Ei mulla muuta tähän.

3 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Nimimerkki az Oden blogissa:

"Se mitä pitäisi tavoitella on jonkinlainen konsilienssi (so. useiden lomittuvien näkökulmien ‘ykseys’) kehityksen kokonaisuudesta, ja lomittuvien painotusten priorisoitumisen skenaarioanalyyttinen arvionti."

Tuohon ei eläin pysty.

IDA kirjoitti...

No ei. Täytyy myöntää, että on noissa aina jotain runouttakin :)

Vasarahammer kirjoitti...

Joo mutta se on sitä Paavo Haavikon runoutta, joka avautuu vain eliittipiireille jos niillekään.

Haavikon aforismeistä eräs tietty on toki aina paikallaan.

"Heitä ei voi parodioida. He tekevät sen itse."

Sopii muuten tuohon edellisessä viestissä siteeraamaani kappaleeseen mainiosti.