maanantai 19. lokakuuta 2009

Monikultturismin morsian

Aamun uutisissa on ollut muutama mielenkiintoinen juttu: Monikulttuuriset naiset ( mitä se sitten onkin ) joutuvat yhä enenevän kunniaväkivallan kohteiksi ja heidän turvapaikassaan huhutaan jo Suomessa tapahtuneista kunniamurhista. Toinen on se, että koulujen eriarvoistuminen on selkeästi alkanut siellä missä "monikulttuurisuus" on pisimmälle edennyt. Lisäksi Suomi ilmeisesti on nukkuvien terroristien lepopaikka ja Suojelupoliisi aikoo ensimmäistä kertaa historiansa aikana lähettää virkailijoitaan ulkomaille.

Yliopistotason tutkijat ovatkin koko aamun olleet hyvin töpinöissään selittämässä näitä ongelmia, jotka tavallisille normikansalaisille olivat selviä kuin päivännousu jo parikymmentä vuotta sitten, jolloin edistyneidenkään tutkijoiden mukaan mitään tällaisia ongelmia ei pitäisi edes syntyä, vaan niistä puhuminenkin oli vain mitä törkeintä rasismia. Historia tuleekin toteamaan, että hölmöinkin skinhead oli viisaampi kuin kukaan monikultturisteista, jotka muuten kohta selittävät, että eivät koskaan ole mitään monilkultturisteja olleetkaan.

Suomen valtion suhtautumista monikultturismin voisikin verrata kirkon suhtautumiseen uskoon; kun kirkko on Kristuksen morsian on valtio monikultturismin morsian. Se on jopa kouluttanut sananselittäjien ammattikunnan selittämään niitä ongelmia joita sen usko väistämättä tuo tullessaan. Erojakin kyllä on, ja ne ovat suuria, sillä kirkolla on tie totuuteen, mutta valtiolla vain kyky valheeseen.

2 kommenttia:

Dr. Doctor kirjoitti...

HS pääuutinen, ja taas olen yllättänyt ja järkyttynyt...

"Iso osa rajan venäläisistä virkamiehistä hyväksyy lahjukset"

IDA kirjoitti...

Todellakin ihmeellistä miten tuo vain itärajan ylittäjien tuntema, tarkkaan varjeltu salaisuus on päätynyt median ja päättäjien tietoon.