keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Euroopan pääkaupunkiAivan vilpittömästi toivon, että nuo ohjelmassa kuvaillut levottomat alueet laajenisivat lähelle europarlamenttia - tai mikseivät vaikka pyyhkäisisi sen yli - ja parlamentaarikkojen asuntoja, jotka ovat kaukana työväen tyttärien ja poikien kämpiltä. Olisi mukava nähdä kuinka esimerkiksi demarikaksikko Isä Mitro ja Liisa Jaakonsaari siivoaisivat asuinalueensa tomeralla toiminnalla.

Ja joka tapauksessa poliitikkomme ovat täysin vastuussa tilanteesta.

video via

3 kommenttia:

Risu kirjoitti...

"En ymmärrä, mitä Vihavainen tarkoittaa sillä, että eläisimme Islamin ehdoilla."

Hihih.

IDA kirjoitti...

Joo. Se on nurkan takana, ei se sieltä pääse esille, jos jaksamme keskittyä kokonaan muihin aiheisiin ja yritämme olla persoonina kuin kolme kuuluisaa apinaa: kädet korvilla, sekä suun ja silmien edessä.

Ja kyllä demarikin tietää, että lopulta tulee vahva poliisi, joka takaa sen, että Park Avenuella voi elää täysin rauhassa ja nauttia sosialismin autuudesta.

Nimetön kirjoitti...

Klassiseen perieurooppalaiseen tyyliin kaikki vähänkin ikävät ja epämukavat asiat jätetään huomioimatta, tai sitten niitä ei vain haluta huomioida, niistä ei haluta julkisesti puhua. Aivan kuten Hitlerin nousu viime vuosisadalla - paskaa on tulossa tuutin täydeltä ja siitä oikein etukäteenkin ilmoitetaan jo, mutta mitäpä tuota suotta huomioimaan, eihän tässä mitään varmaan käy. Näin ne asiat tehdään Euroopassa, nähtäväksi jää saavatko jenkit tulla taas lopulta siivoamaan jäljet täällä.