lauantai 10. lokakuuta 2009

Kansallismielisyys vastaan imperialismi

Näiden kahden ajattelutavan ero on täysin ratkaisematon eikä mitään kompromissia niiden välille voi luoda, joten keskustelukin on turhaa. Kansallismielinen näkee kaikki asiat aivan toisin kuin miten imperialisti ne näkee.

Onkin ilo olla kansallismielinen, koska kansallismielisille myös alkuasukkaiden totuus on merkittävä totuus. Imperialistien mielestä intiaaneja - ja kristittyjäkin - saa vapaasti sortaa ja heitä saa tappaa, jos se ei häiritse heidän läntistä päästökauppaansa ja patoa sen kautta heille tulevia rahavirtoja.

Koska kyseessä oli Vihreän puoluelehden pääkirjoitus katson, että kyseessä on Vihreät De Gröna - puolueen kanta ja elleivät vihreät vaikuttajat kukin erikseen tee selkeää pesäeroa tuohon vastenmieliseen kansanmurhapolitiikan ihannointiin näen mahdottomaksi minkään poliittisen keskustelun heidän kanssaan koska se voisi leimata keskustelijan imperialistisen kansanmurhapolitiikan suvaitsijaksi.

Päivitän myös puolueet Poplauluina listan Vihreiden osalta, sillä ei heitä enää voi pitää rehteinä pehmofasisteina.

2 kommenttia:

Mills kirjoitti...

Päätoimittajan kliimaksi oli kyllä tämä:

"Ehkä syynä on se, että päätoimittajat ovat kuin yhdestä puusta veistettyjä: miehiä, jotka eivät uraa rakentaessaan ole ehtineet hankkia ystäviä vieraista maista."

IDA kirjoitti...

Tuo liittyy taas siihen, että ( vihreä ) älymystö ei voi elää ellei se kuvittele itseään johonkin valtaan nähden alisteiseen, kapinalliseen asemaan. Vihreä lankahan on pienlehti tai kulttuurilehti eikä sillä ole oikeaa, valtaan sitoutunutta päätoimittajaa, kuten sortokoneiston osina toimivilla paikallislehdillä.

Vihreän puolueen historiasta voisi tehdä Hollywood-elokuvan: He elivät valheessa.

:D