perjantai 17. huhtikuuta 2009

Kertaus on opintojen äiti

Vaalit ovat jälleen lähestymässä, joten on syytä korostaa vastustajien olemusta. Edelleenkään en ole löytänyt paremmin Vihreää puoluetta kuvaavaa poplaulua, joten kuunnellaan taas se sama ja lisätään vihreää mentaliteettia kuvamaan vielä tämä ja sitä mitä he tarvitsisivat tämä, vaikka nekään eivät riitä kuvaamaan tunteita puoluetta, joka on tehnyt rikosilmoituksen vapaasta ajattelusta, kohtaan.

:keskisormi: sinne siis.

Kepudemarikokoomuksessa ei ole tapahtunut juuri muita, kuin sisäisiä muutoksia Keskustaosaston menetettyä hieman asemiaan, joten Demarikokoomus voi jatkaa tällä linjalla, mutta Keskustaosaston täytyy hieman terävöityä ja se hyppääkin vallan tähän, ellei Matti "Viisas" Vanhanen sitten vie sitä tähän.

Kristillisdemokraatit ovat periaatteessa samanlaisia sympaattisia sielumiehiä kuin ennenkin, mutta avioliitto PS:n kanssa järkyttää kuitenkin sen verran, että nyt mennään näin.

RKP saa tällä kertaa keksiä laulunsa itse. Epäilen, että eivät keksi.

Ja koska ei pidä olla vain jotain vastaan vaan jonkun puolesta myös, niin vanha kunnon PS näyttää ailahtelevan perinteen ja petollisen tulevaisuususkon välillä. Toivottavasti perinne vie voiton.

Ja paras on tietenkin Jussi Halla-ahon lista.

1 kommentti:

hannes kirjoitti...

Kiitos nauruista, sitä kyllä kaipasikin tähän väliin.. =)