sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Ikuinen paluu

Raportointitauon aikana Athletic Club on pelannut kaksi peliä. Se hävisi kotonaan Deportivolle ja voitti Numancian vieraissa. Tänään kello 18:00 Suomen aikaa Athletic kohtaa kotonaan Racingin. Voittaa pitäisi. Putoamispaikalla olevaan Espanyoliin on vain viiden pisteen ero.

Joukkue illan otteluun kootaan seuraavista pelaajista:

Iraizoz, Toquero, Koikili, Amorebieta, Del Olmo, David López, Garmendia, Llorente, Yeste, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Murillo, Ion Vélez, Etxeita ja Eneko Bóveda.

Tuomarina häärii González Vázquez, joka on ilmiselvästi huono, sillä hän on tuominnut liigassa 13 Athletic Clubin ottelua, joista 2 on päättynyt voittoon, 5 tasapeliin ja 6 tappioon. Tänään on mahdollisuus kohentaa CV:tä hieman kansainvälisemmälle tasolle kyllä.

Avauskokoonpano:

Iraizoz

Iraola
Etxeita
Amorebieta
Koikili

Susaeta
Orbaiz
Yeste
David Lopez

Toquero
Llorente.

Penkillä:

Del Olmo
Garmendia
Armando
Etxeberria
Murillo
Ion Velez
Eneko

Puoliaikatulos: Athletic Club 2 - Racing 0. Miä jumalauta tiesin tämän :)

Tää on niin tätä: Tuomari, joka siis jo etukäteen todettiin ammattitaidottomaksi, antoi Yestelle punaisen kortin. Racing on saanut yhden maalin.

Lopputulos: Athletic Club 2 - Racing 1. Eli todella tärkeät pisteet, joiden avulla voi jo ruveta veryttelemään Barcelonan kaatamista cupin loppuottelussa.

Ei kommentteja: