perjantai 24. huhtikuuta 2009

Helsingin Sanomat

Suomi näyttäytyy siis maana, jossa instituutiot ovat kelvollisia mutta kantaväestö hieman kehittymätöntä


Sitaatti on Helsingin Sanomien pääkirjoituksesta, jonka laatijan käsialaa se siis on. Se, että Helsingin Sanomien pääkirjoitusten laatija ei osaa tulkita tutkimuksia ei ole juttu eikä mikään vaan lattea, jokapäiväinen totuus, mutta tuo sitaatti sisältää yhden pikku jutun, joka ansaitsee huomion: Sanomatalossa Helsingin Sanomia pidetään ihan oikeasti instituutiona ja tuon tosiasian valossa sitaatti paljastaakin todella kauniisti lehden asenteen ja linjan.

Ei mulla muuta. Itse en lue Helsingin Sanomia, mutta noita tulee aina silloin tällöin verkossa vastaan.

4 kommenttia:

Dr. Doctor kirjoitti...

HS- lehti jota kehittymätön kantaväestö lukee.

IDA kirjoitti...

No jaa.

Itse näkisin niin, että kantaväestö ei lue Helsingin Sanomia. Tuskin se kovin monelle Kymissä tulee. Jos tulee, niin asia on tietenkin korjattava, jo sivistyksen säilymisenkin vuoksi ;)

Psykologisointi on aina hölmöä, mutta minusta tuossa sitaatissa ihan vakavastikin ottaen paistaa todella hienosti läpi Hesarin todellinen luonne.

Poshlost

Pro hakaristi Seppo Lehto kirjoitti...

Elämme hakaristin ja neuvostosirpin sijaan islamin puolikuun varjossa

Pedofiiliprofeetta Muhammed ja pedofiliansa on nostettu pyhän lehmän asemaan jo esitutkinnassa = Juttu vetää vakavaksi oikeusvaltiomme perusoikeuksien murentuessa

Kävin 24.4.2009 hakemassa paksun esitutkintapöytäkirjan postista koskien 15-16.10.08 kunnallisvaalien aikaista poliisin vaalikopilta ryöstöäni ja putkaan laittoa ( Demokratia kukkii Suomessa, kuten Valko-Venäjällä ja P-Koreassa?)

Koko kuulustelu oli erittäin ennakkoasenteellinen kysymyksenasetteluista alkaen, sekä se että ohitettiin kokonaan vaalirauha ja se että vaaliehdokkaalla on oikeus puheisiinsa. - Nyt se vietiin vaalimateriaaleja myöden, sekä estettiiin loppuvaalien aikana poliisin toimin vaalimateriaalini ylläpito vaalikopilla sekä ko. jakelu.

- Oli muutama sellainen islamistina esiintynyt ammattikiihottuja mika illmanin oppipoikana käynyt itkemässä että loukkaan heidän pedofiiliprotteettaansa ymv
- On kuulemma kansaa kiihotettu "hakaristeillä vaalijulisteissa", siis kartta missä kokonainen Suomi ilman miehittäjä-Ryssän miehitysrajojen hyväksyntää, sekä kansakunnallinen onnenmerkkimme.

Vetoan eri tahojen puoleen jotta nyt on aika avoimempaan vastarintaan, sillä illmanismille pikkusormen anto on koko käden lisäksi koko kansakunnan menoa islamistien nöyristelyn edessä kuten ennen miehittäjä-Ryssän edessä.

Seppo Lehto

http://kavkaz.fi terveisin miehittäjä-Ryssä hevonvittuun loisimasta alueiltamme ja pedofiiliprofeetta Muhammedia palvovat paneutukoot aikuisseksiin antamatta minkäänlaista kunnioitusta uskontonsa suojissa annetulle pedofilian suurvisiiri Muhammedille ja muille kaltaisilleen.

Meillä Suomessa tunnetaan Jammu-Setä Siltavuori pahana miehenä, mutta eihän hänen aiheuttamansa tuho ollut tilastollisesti kuin murto-osa siitä mitä pedofiiliprofeetta Muhammed teki (mitenkään väheksymättä Jammu-Sedän uhrien omaisten tuskaa)

Blogin alkuun:
http://seppo-lehto-tiibetille-itsenaisyys.blogspot.com/

IDA kirjoitti...

Et Seppo sitten käyttänyt mun vaalimainosta vaikka mää sellasen sulle tein.

:)