keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Halla-aholaisuuden olemus

Halla-aholaisena oleminen on jotenkin sen kaltaista kuin - mikäli ajatellaan nyt esimerkkinä vaikka libertaareja - jonkun libertaaribloggaajan kommenteissa alkaisi keskustelu, jossa joku viaton kommentoija ilmoittaisi olevansa kommunisti jolloin heti aloitettaisiin kauhea jäkätys siitä, kuinka juuri se, että libertaristit ovat kommunisteja mättääkin pahiten koko libertarismissa.

Ihan hauskaa sinänsä, mutta itse en täysin osaa vieläkään suhtautua.

7 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Liittyykö tämä jotenkin aiheeseen? Demonisoiko Virheä (hirtto)lanka väärinajattelijoita?

Myös Vihreä Lanka on ottanut Korholan erityisseurantaan: Lehti raportoinut muun muassa, miten suomalainen kokoomusmeppi oli saanut eurovaaleissa 2004 Pro Societas Europae -yhdistykseltä 32 452 euroa, joita hän ei ole eritellyt.

IDA kirjoitti...

Ehkä. En tuosta tuota napannut vaan lukiessani blogeja.

Huomasin siis tämän, että jos joku halla-aholaiseksi luokiteltava kirjoittaa jotain mikä on muka väärin, niin se onkin heti jonkun halla-aholaisuuden synti. Ja taas siihen, että luokitellaan halla-aholaiseksi riittää esimerkiksi se, että kirjoittaa jollekin tietylle foorumille.

Nämä nyt ovat pikku juttuja verrattuna sellaisten amazonien kuin Eija-Riitta Korhola ja Satu Hassi keskinäisiin gladiaattoritaisteluihin ;)

milla kirjoitti...

"Huomasin siis tämän, että jos joku halla-aholaiseksi luokiteltava kirjoittaa jotain mikä on muka väärin, niin se onkin heti jonkun halla-aholaisuuden synti. Ja taas siihen, että luokitellaan halla-aholaiseksi riittää esimerkiksi se, että kirjoittaa jollekin tietylle foorumille."

Siihen riittää, että puhuu yleistämisen mahdollisuudesta ainakin sellaisilla saiteilla, joita ihmisiä ei harrastusmielessä kiinnosta totuuden pohtiminen tai poliittinen saivartelu vaan joissa luodaan omaa uraa. Näin itse kokenut (siis minä, halla-aholainen, anna kaikki kestää..)

IDA kirjoitti...

Näin itse kokenut (siis minä, halla-aholainen, anna kaikki kestää..)

Tunnustit!!! Hakekaa risut, jotta saadaan nuotio palamaan!

Kekke kirjoitti...

"
Siihen riittää, että puhuu yleistämisen mahdollisuudesta ainakin sellaisilla saiteilla,"

Mitä tämä tyttö sopertaa?

milla kirjoitti...

"Siihen riittää, että puhuu yleistämisen mahdollisuudesta ainakin sellaisilla saiteilla,"

"Mitä tämä tyttö sopertaa?"

Hahhah. Otapa ne liian isot buutsit jalastasi.

Tuli lipsuttua linjasta ja valitettua siitä, miten "kovaa" on olla jotain mieltä. Ei tule toistumaan:)

milla kirjoitti...

"Tunnustit!!! Hakekaa risut, jotta saadaan nuotio palamaan!"

Liian aikainen roihu. Miksi luopuisin omasta autonomiasta? Jos joku tulkitsee minut halla-aholaiseksi, on se tulkitsijan ongelma. Sitähän minä en tietenkään ole, tulkinta vai hetken ärsytti. Sen verran tiedämme taustoista, että maahanmuuttokriittisyys ei ole yhden miehen kynästä. En ala johtajakulttia vahvistamaan. Asiaa voi ajaa paremminkin tavoin.