keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Islamofobia II

Olen jo aiemmin kirjoittanut koko käsitteen mielettömyydestä ja suoranaisesta mielipuolisuudesta, mutta se tuskin merkitsee mitään. Mielipuolisesta luonteestaan huolimatta islamofobia tulee elämään ja leviämään kätevänä poliittisena käsitteenä maassamme, valitettavasti, eivätkä sen yksinkertaiset käyttäjät huomaa siinä mitään kummallista.

Joka tapauksessa, koska olen diagnosoinut itseni islamofobiksi ja uskoisin muutamankin lääkärin mielihyvin yhtyvän diagnoosiini, olisin kiinnostunut miten tästä eteenpäin. Itse olen lähes varma, että parasta terapiaa tautiin olisi kirjoittelu, taidemaalaileminen, kiinan opiskelu ja muut sen kaltaiset vapaat kulttuuriharrastukset. En siis panisi muhevaa sairaseläkettä mitenkään pahakseni. Se auttaisi allokoimaan aikaa taudin hoitoon. Sitä vastaan voisin aivan hyvin kuluttaa vaikkapa päivän viikossa jonkinlaisen uudelleenkasvatuksen piirissä. Sitä odotellessa pallo on niillä valtion innokkailla pikkuvirkamiehillä - ja isommillakin - jotka vakavalla naamalla islamofobiasta puhuvat ja keskustelevat.

6 kommenttia:

Dr. Doctor kirjoitti...

Islamomania on myös liikkeellä näin keväisin...

Dr. Doctor kirjoitti...

eiku, islomofiliaa tietenkin.

IDA kirjoitti...

Noita ei kuitenkaan luokitella sairauksiksi, koska se johtaisi valtion virkajärjestelmän ja innovaatio-opistojen toimintakyvyttömyyteen. Suomi joutuisi myös irti EU:n kovimmasta ytimestä, eikä enää olisi Saksan ja Ranskan kanssa päättämässä maailman asioista.

Ja kun ei luokitella sairaudeksi ei tule sairaseläkkeellekään pääsemän.

milla kirjoitti...

Mitäs mieltä IDA on Liliuksen palkkioista ja poliitikkojen suhtautumisesta siihen? Vai meneekö luontaisen ja kansallista hyvinvointia tukevan lahjakkuuden piikkiin...?

IDA kirjoitti...

Mitäs mieltä IDA on Liliuksen palkkioista ja poliitikkojen suhtautumisesta siihen? Vai meneekö luontaisen ja kansallista hyvinvointia tukevan lahjakkuuden piikkiin...?

Ööö...tota. En ymmärrä kysymystä.

Olisit mieluummin kysynyt mitä mieltä olen Nesteen teknisestä tasosta. Se on käsittääkseni ja kuulemani mukaan korkea. Olen sitä mieltä, että se ei ole Liliuksen ansiota, enkä siinä mielessä antaisi Liliukselle penniäkään. Jotkut muut kyllä maksavat hänelle vähintäänkin kohtuullisesti.

Optiopalkkaus sinänsä on minusta ihan ok, jos sitä ei käytetä väärin. Sehän perustuu kai siihen, että vain tuloksesta maksetaan.

Muuten olen sitä mieltä, että yrityskulttuuri on vääristynyt painottuen liikaa siihen, että tulos olisi nimenomaan ylimmän johdon ansiota ja sen vastuulla. Näinhän ei todellisuudessa ole. Optiot ovat siten selvästi ylisuuria eikä niillä tällaisen laman aikana pitäisi elvistellä ollenkaan, vaikka Neste tuskin on lamaan mitenkään syyllinen.

Ja kun kerran minulta tällaisia kyselet viittaan taas kerran todellisiin asiantuntijoihin:

http://www.csse.monash.edu.au/~jwb/japanno.txt

milla kirjoitti...

Patterit pienellä, lämpimiksenihän minä - kun saa vaihtoehtoisesti ilmaista kuumotusta tai raikasta happea.