tiistai 19. elokuuta 2008

Mainostoimisto


Uuden Suomen kärkikolumnisteihin Erkki Toivasen ja Pasi Rutasen ohella kuuluva Iivi-Anna Masso on lähtenyt Kokoomuksen ehdokkaaksi kunnallisvaaleissa. Siis kykypuolue Kokoomuksen.

Toisaalta Epäkansallinnen Kokoomus voinee nyt mainostaa itseään sloganilla: "Nyt myös kansallisia ehdokkaita - Suoraan Virosta." Eli ainakin parempaan suuntaan ollaan menossa. Optimismi ei koskaan ole turhaa.

:)

PS.

Koska tämä on tasapuolinen tietotoimisto ja Kepudemarikokoomus pitää käsitellä sinä yhtenäisenä könttinä mitä se on, niin todettakoon, että Osku Pajamäki on joskus sanonut jotain järkevää ja Markku Uusipaavalniemi taas on välttänyt täysin poliittisen median huomion, koska hän tekee kansanedustajan työtä.

Itse, jos äänestäisin Kepudemarikokoomusta, äänestäisin toki kuitenkin Kokoomusta.

6 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Järkeviä poliitikkoja löytyy kaikista puolueista. On Kokoomuksessakin omat hörhönsä, kuten Kirsi Piha ja Jari Vilen, jotka kuitenkin ovat toistaiseksi aktiivipolitiikasta poissa.

En myöskään pidä Alexander Stubbin narsistisesta eurofiliasta. Hän kuitenkin on Suomen ulkopoliittisen johdon ainoa ei-suomettunut edustaja.

Sikäli nimitys kepudemarikokoomus on oikea, että politiikassa saa parhaiten luotua uran liittymällä johonkin noista puolueista. Muihin puolueisiin liittyminen on enemmän aatteellinen kuin uravalinta.

Perussuomalaiset tulee kuitenkin seuraavissa vaaleissa ottamaan vaalivoiton.

IDA kirjoitti...

Kepudemarikokoomus on jämähtänyt blokki, joka näkee oman politiikkansa vastustamisen koko demokratian ja yhteiskunnan vastustamisena. Toki puolueissa on myös järkevää porukkaa, kuten tekstistäkin havaitsee.

Itseäni häiritsee Stubbin tyyli puhua teinimäisellä innolla ja tyylillä. Se häiritsee myös silloin, kun hän puhuu puhdasta asiaa. Ilmeisesti Stubbin äidinkieli ei ole suomi? Ja toisaalta Suomessa ei ole yhtään vanhempaa valtiomiestä, joka voisi opastaa ulkoministeriä. Vieläkö Paavo Noponen elää? Valtio voisi palkata hänet opettamaan koko ministerikuntaa ;)

Perussuomalaiset menevät eteenpäin selkeästi. Ilmeisesti sen realisoituminen valtiollisissa prosenteissa on kuitenkin vähemmän kuin varmaa johtuen siitä, että ehdokkaita ei kaiketi kaikissa kunnissa ole. Eurovaaleissa jo saadaan vähintäänkin lopussa kulma ja seuraavaan Eduskuntaan tulee selvästi suurempi ryhmä.

Vasarahammer kirjoitti...

Tuo oli kieltämättä hyvä huomio, että Kokoomus saa itselleen kansallista väriä rekrytoimalla sitä Virosta.

IDA kirjoitti...

No eipä se sitä ainakaan omista kasvateistaan - Tyrvään EU-nuorista - voi riveihinsä saada.

Suomen pitäisi ennemminkin ottaa oppia Virosta, kuin kuvitella, että Viro olisi jonkinlainen kehitysmaa Suomeen verrattuna. Jopa Soccernet tehdään siellä paremmin.

Ja vaikka Viljandi JK Tulevikilla vaikuttaa menevän huonosti, niin se ei ole koko totuus ;)

Vasarahammer kirjoitti...

Niinpä tehdään. Ei ole niitä Makran ärsyttäviä kehyksiä ympärillä. Kaatuukohan Viron FF usein?

IDA kirjoitti...

En tiedä. En ole uskaltanut spammata, koska vain töin tuskin ymmärrän lukemaani. Toisaalta eihän sen pitäisi olla mikään este :D