tiistai 26. elokuuta 2008

Aikamme merkittävin vasemmistolainen ajattelija


Madonna onnistuu tiivistämään selkeään muotoon kaikki ne teemat, joista vasemmistointelligentsija puhuu. Madonnan ei edes tarvitse muuttaa kapitalistista yhteiskuntaa tehdäkseen noilla ajatuksillaan hyvää tiliä. Hän on vallassa.

Tämä tekee hänestä vasemmistointelligentsijan ehdottoman, mutta yksinäisen kärkihahmon.

PS.

On huomattava, että anglosaksisessa maailmassa Madonna on saanut enemmän aikaiseksi, kuin muut vasemmistolaiseen älymystöön kuuluvat ajattelijat yhteensä. Hehän ovat saaneet aikaiseksi vain tilanteen, jota tämä CBN:n raportti Englannista kuvaa. Ja kukapa tuosta mitään maksaisi.

9 kommenttia:

Tapio Tuuri kirjoitti...

Eikös Mugabe ole yhä ainakin joidenkin vasemmistoälyköiden suosikki täällä Suomessa. Muistelen, että Demarissa oli muutama kuukausi sitten haastattelu, jossa eräät kellokkaat tähdensivät Mugaben tehneen paljon hyvääkin. Hän on ainakin taistellut valkoista miestä vastaan.

Itse olen sitä mieltä, että Stalinia pitäisi vaihteeksi haukkua. Kyllähän kaikki jo tietävät, miten kauhea Hitler oli.

Ruotsalainen urheilutoimittajakin sanoi äsken, ettei voi surra Saksan
naisjoukkueen epäonnistumista jossain lajissa Pekingissä, kun Saksasta puhuttaessa aina tulee vain mieleen Hitler, Hitler, Hitler...

IDA kirjoitti...

Mugabe saattaa olla taiteellinen häiriö ;)

Itselleni tulee Saksasta mieleen jalkapallo, Bayern München, musiikki, filosofia ja kaksi hampurilaista protestanttia. Ne kyllä pistävät suremaan epäonnistumisia.

Jos Saksasta tulee ensimmäisenä ja ainoana Hitler mieleen niin voisi ehkä ajatella onko mielessä jotain vikaa?

Pikkupoika kirjoitti...

Tuosta video.

Tapio: Toki toki. Pravdan Jussi Niemeläinen ei vielä vajaa kaksi vuotta sitten nähnyt mitään erityisiä ongelmia siellä suunnalla. Tässä kuvassa poseeraa peräti kolme väärinymmärrettyä vasemmiston modernia sankaria.

IDA kirjoitti...

Videossa vilahti myös itse Sir Bob. Hän vain ei enää vedä edes klubikeikkoja täyteen. Sääli.

Ja

"...kuka muistaa Sir Bonoa, hänkö oli vain malli muovinen, jolle roistot liiviin ui?"

Tapio Tuuri kirjoitti...

Ystävämme Maila-Katriina on kai kehunut Mugabea Demarin haastattelussa. En nyt löydä siitä muita viitteitä kuin panemalla googleen hakusanat: robert mugabe +maila katriina +demari

Hjalliksen vieraskirjassa siitä oli keskustelua. En nyt löydä alkuperäistä juttua, mutta muistaakseni joku oli sinne oikein skannannut tuon Demarissa olleen jutun.

Tietenkin on aina mahdollista, että Maila-Katriinaa oli tulkittu hieman väärin jne. Sehän täytyy aina ottaa huomioon. Viestien vääristyminen moninkertaistuu matkalla alkuperäisestä kohteesta, minkä jälkeen esim. me blogistit sitä vasta oikein ryhdymmekin vääntelemään.

Tapio Tuuri kirjoitti...

Piti vielä sanoa, Ida, että mielestäni tiivistät tässä kirjoituksessa oivallisesti olennaisen. Madonna tekee hyvää tiliä myötäilemällä vasemmistointelligentsijaa.

On kyllä aika raskasta ajatella, että tietty yksi ajattelutapa (tällä hetkellä voimme kuvailla sitä sanalla vasemmistointelligentsija, hyviä ilmaisuja ovat myös suvaitsevaisuus ja ennakkoluulottomuus) on niin vallitseva, että sillä voi tehdä jopa rahaa ja että epäilijät voidaan tuomita vääräuskoisiksi vain viittaamalla yhteen sanaan: Hitler.

En ymmärrä mitään Madonnan musiikista. Rautavaara, Virta, Eino Grön ja Jean Sibelius tekevät minuun sen sijaan vaikutuksen.

Herja kirjoitti...

En nyt löydä alkuperäistä juttua, mutta muistaakseni joku oli sinne oikein skannannut tuon Demarissa olleen jutun.

Syyllinen esiin!

http://img381.imageshack.us/img381/4474/ud090608ms7.jpg

IDA kirjoitti...

"En ymmärrä mitään Madonnan musiikista. Rautavaara, Virta, Eino Grön ja Jean Sibelius tekevät minuun sen sijaan vaikutuksen."

Vähän sama. Kotimainen musiikki on alkanut yhä enemmän miellyttää.

Itselläni loppui rokin seuraaminen lähes tykkänään punkin vesityttyä. Ja punkkiakin oli lähinnä vain Sex Pistols ja jenkkibändit.

Madonna kuulosti alkuun suhteellisen pirteältä pehmopop versiolta Blondiesta, mutta nykyään se taitaa olla täysin mahtipontista roskaa.

Vasemmistointelligentsija on hankala määritellä, mutta hiljaa hyvä tulee. Lainataan Johnny Rottenia, joka oli aikanaan niin Hitler, että häntä ei voinut edes päästää Suomeen

"You don't write a song like 'God Save The Queen' because you hate the English race. You write a song like that because you love them, and you're sick of seeing them mistreated."

Vasemmistointelligentsija ei sanoisi noin vaan keskittyisi täysillä takahikiän junttien pilkkaamiseen aseman ja virkapaikan toivossa ;)

Vasarahammer kirjoitti...

Nykyvasemmiston pääideologi on edesmennyt John Lennon, jonka manifesti löytyy kappaleesta Imagine.