lauantai 16. elokuuta 2008

Erään koiran lobbauksia

Paavo Lipponen sinetöi demariälymystön maineen alkamalla eläkepäivinään lobata Venäjän ja Saksan välistä kaasuputkea. Säällistä politiikkaa olisi tietenkin ollut pysytellä asiasta hiljaa. Mutta mitäpä ei työmies rahasta tekisi.

Suomi kuvittelee laajemminkin kuuluvansa samaan viiteryhmään Saksan, Ranskan ja Iso-Britannian kaltaisten maiden kanssa. Samalla se politiikallaan väheksyy Viron, Latvian, Liettuan ja Puolan kaltaisia maita. Kyseinen politiikka on Suomelta täysin perusteetonta ja siitä syystä se luonnollisesti johtaa epäonnistumiseen ennemmin tai myöhemmin.

2 kommenttia:

Vasarahammer kirjoitti...

Lipponen lähti EU-kaverinsa Schröderin kelkkaan ja huoraa nyt Venäjän puolesta. Alemmaksi ei oikein "älykkö" ja "valtiomies" voi mennä kuin siirtyä "kaasuputkimieheksi".

Anonyymi kirjoitti...

Kansankokonaisuus kirjoitti keväällä:

Kekkosen aikana suomalaiset poliitikot tekivät kaikkensa jotta Suomi ei olisi leimautunut samanlaiseksi maaksi kuin Puola, Unkari ja Tsekkoslovakia.

Tällä hetkellä alkaa olla selvää, että Puola, Tsekki, Slovakkia, Unkari ja Baltian maat kuuluvat länteen ja Suomi on leimautunut samaan kastiin kuin Ukraina ja Gruusia.

Kiitos kuuluu maamme ulkopoliittiselle johdolle. Jos maamme johdossa olisi valtiomies, tähän ei olisi jouduttu.


Kansankokonaisuus taisi olla ylioptimistinen.

Jukka Jukka Tarkan sanoin kiitos kuuluu Suomen "älyllisesti avuttomalle" ulkopoliittiselle johdolle.