perjantai 2. toukokuuta 2014

Miksi tehdä, kun muut tekevät sen kuitenkin


Taannoin lupasin flunssani, jonka vietin katselemalla Walking Deadia sohvan pohjalta, että en katso enää yhtään elokuvaa. Yleensä, jos lupaan jotain tuollaista se merkitsee sitä, että teen asiaa enemmän kuin laki sallii. Niin nytkin. Olen katsellut elokuvia ja tv-sarjoja enemmän kuin ehkä koskaan ennen. Olen miettinyt josko aiheesta voisi kirjoittaa jotain, mutta senkin muut tekivät puolestani:

Netflix

Itse kysyin Amonilta tietäisikö hän yhtään hyvää kauhuelokuvaa, joka on tehty Texas Chainsawn:n tai Evil Deadin jälkeen. Hän suositteli Cabin in the Woodisia. Lucy Liun blogista taas samaan aikaan luin Citadelista ja nämä kaksi, joita suosittelivat ihan oikeat ihmiset ovat ehkä ainoita katsomistani elokuvista, jotka ovat jääneet mieleen. Cabin in the Woods oli juuri sitä mitä Lucy Liu sanoi, mutta silti se oli kekseliäs ja trahsmaisen hauska asteikolla, joka oikeuttaa sen katsomisen. Citadel oli minusta nerokas, enkä nyt tässä aio edes analysoida sitä. Saatana kuitenkin vaanii siellä missä on arkisen harmaata betonia ja kaikki näyttää niin arkiselta.

Loputon tarjonta on kuitenkin jollain tapaa huono juttu. Itse olen ratkaissut asian nyt niin, että koska pidän tv-sarjasta Bones katselen sitä jakso kerrallaan ja jätän muun tarjonnan huomiotta. Silti pidän tästä tekniikan kehityksestä, koska voin milloin tahansa katsella elokuvan, jos joku sitä minulle suosittelee.


Ei kommentteja: