lauantai 3. toukokuuta 2014

Helvetin enkelit


Ajelin eilen Tavastilan Helvetin enkeleiden klubitalon ohi. Lievästi otti päähän miksi nimen pitää olla joku amerikkalainen "Red River". Nyt ollaan hei Kymissä. Vastustan helvettiä ja sen voimia ihan periaatteesta. Silti, kun autot olivat tukkineet tien ja katseli pihalle, niin porukka näytti ihan suomalaisilta työmiehiltä ja hetken häivähti mielessä sellainen tunne kuin olisi tullut kotiin.

Eli tervetuloa vaan. Sanoinkin kaverille, että turvalisemmaksi tuntuisin oloni tuon naapurissa, kuin poliisilaitoksen naapurissa.

https://www.youtube.com/watch?v=qr3dWscslo8

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Athletic Bilbao varmisti neljännen sijansa liigassa. Näin se pääsee Mestarien liigan karsintojen play-off-kierrokselle. Jos se voittaa play-off-kierroksen niin pääsee ML-lohkoon. Jos se häviää niin joutuu tyytymään Eurooppa-liigan lohkoon.

Mitä arvelet Bilbaon mahdollisuuksista päästä ML-lohkoon ja jos pääsee niin miten hyvin se pärjäisi siellä? Riippuu aika paljon siitä mitä vastustajia arvotaan samaan lohkoon.

IDA kirjoitti...

Pidän mahdollisuuksia hyvinä. Ensi kaudelta odotan jo lähellä liigamestaruutta pelaamista, joten kuka tahansa euroopan suuristakin voi kaatua.

Anonyymi kirjoitti...

Joitain aikuja sitten oli lehdessä juttu erästä kuskista, joka epäonnekseen oli pysäköinyt Espoossa autonsa "liian lähelle" Enkelien kerhotilaa. Joku enkeli siitä suivaantui niin, että paukautti auton ikkunan rikki jollain astalolla.
Mieluummin asuisin poliisin naapurissa kuin näiden jengiläisten.

sozaburo kirjoitti...

En kyllä haluaisi asua niin poliisin kuin pörinäpoikienkaan naapurissa.

Toki ideaali olisi, että naapureita ei olisi ollenkaan liian liki :)

Anonyymi kirjoitti...

Aduriz menee nivusleikkaukseen reilun viikon päästä. Tietääkö joku mikä on Kike Solan tilane?

Vuodenvaihteessa oli ongelmana pohje ja sen jälkeen en ole mitään asiasta lukenut.

Anonyymi kirjoitti...

Klubitalo sijaitsee Saksalassa. Yrittäkää nyt jo hyvät ihmiset ymmärtää, että Saksala ja Tavastila ovat aivan eri kyliä.

IDA kirjoitti...

Ylänummen itsenäisten talonpoikien suunnalta katsoen samaa kartanoa ;)