keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Vastuullinen media

Kuva MTV3:n uutisista

Iltalehti uutisoi eilen ja Aamulehti yhä edelleen, että Suomen Sisun jäsenten keskuudessa liikkuisi sähköposteja, joissa suunnitellaan hyökkäystä kansanedustajaehdokas Jani Toivolaa vastaan. "Uutinen" oli pelkkää roskaa, kuten Matias Turkkilan ansiokkaasta ja maltillisesta ( itse olisin varmaan kävellyt suoraan tekemään tutkintapyyntöä ) vastineesta käy ilmi: Tapaus Toivola.

Kuvaan liittyen Helsinki Roc&Roll Oy ja sen johtaja Juhani Merimaa varmaan selittävät itse valveutuneelle medialle miksi kyseinen teksti on juuri klubin palkittujen tähtiesiintyjien mittojen mukaisella korkeudella julistamassa karua sanomaansa.

Halla-aholaisena en vielä ole palkannut henkivartijoita, mutta kirjoitan nyt ensimmäisen kerran pelon vallassa ja kyllähän tällainen pistää vakavasti harkitsemaan voiko tässä maassa harjoittaa turvallisesti yhteiskunnallista sananvapautta. Mistä sen tietää minne ja miten Tavastialla aivopestyt pikku pioneerit hyökkäävät. Kalske&Illman? Ovatko he uhattujen ainoa turva? Varmaa ainakin on, että he ilman muuta puuttuvat nopeasti ja ankaralla kädellä tällaiseen yritykseen estää poliittinen toiminta.

7 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Mieleen nousee hakematta se Soininvaaran kommentti sairaanhoitajien lakon aikaan, että "äkkipikaistuksissani kirjoitin toivovani lakkoilevien hoitajien sukulaisten kuolemaa". Eikä siinä mitään, saahan sitä toisten kuolemaa toivoa. Nytkin monen varakkaan lapsettoman vanhanpiian kuolemaa kärkkyy moni asuntovelallinen keski-ikäinen perhe...

Ja eikö toisaalta rockiin ole sisäänkirjoitettu sääntö fantasioida kuolemasta?

IDA kirjoitti...

Kuuluisa ja palkittu lastenkonserttien pitopaikkahan tuo on. Ei siihen genreen oikein kuulu kuolemasta fantasiointi muutoin kuin piittaamattomassa postmodernismissa, joka uhkaa jäädä ilman valtion tukia ;D

Vertaa tuota vaikka tilanteeseen, jossa joku toimittaja napsaisi salaa kuvan Suomen Sisun olemattomasta toimistosta, jossa olisi vastaava addressi toisella nimellä. Olisimme jo oikeudessa ja kaikkien lehtien tuomitsemia

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoituksessa rinnastuu ilmeisen todenmukaisella tavalla kaksi julkaisufoorumia. Homma-forum ja vessanseinä.

IDA kirjoitti...

Kirjoituksessa rinnastuu ilmeisen todenmukaisella tavalla kaksi julkaisufoorumia. Homma-forum ja vessanseinä.

En osaa vertailla, kun en ole koskaan kirjoittanut vessanseinälle. Hommalle kyllä naputtelee ihan mielikseen koska se on tarkoitettu ihan kirjoittamiseen. Vaikka kyse ei aina korkeakirjallisuudesta olisikaan, niin voisi vaikka vanhan Tavastian lastenkonsertin sanoin todeta: "mikä on Homman salaisuus? ei taito, ei turhuus, ei katkeruus, tämä homma ei usko ketään ;)"

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoituksessa rinnastuu ilmeisen todenmukaisella tavalla kaksi julkaisufoorumia. Homma-forum ja vessanseinä.

Kun vessaan syttyy valot itsestään ja täkyä hyväilee viileä ilmavirta kannattaa tarkistaa, ettei asioi jääkaapissa kuten kuvan hipit.

herja

Anonyymi kirjoitti...

Onhan näiden välillä tosiaan yksi ero: vain toiseen mainituista foorumeista voi saada bännin.

Anonyymi kirjoitti...

No mitä mieltä olette tästä plazalla blogia kirjottavasta henkilöstä ja sen kirjotuksista ?