tiistai 22. maaliskuuta 2011

20,3 prosenttia


Koska kosmopoliittiset viihdelehdet jo uutisoivat asiasta niin viitataan niihin. Perussuomalaisten kannatus aina henkisesti itsenäisessä - kunhan kanava ja rantarata saadaan rakennettua, niin myös fyysiset tullipuomit pystytetään - Kymissä on siis 20,3 prosenttia. Näin se käy. Vuosi sitten kaksi paikkaa tuntui hurjalta tavoitteelta ja se on edelleenkin virallinen tavoite. Noilla prosenteilla tulisi kolme paikkaa ja neljäs alkaa olla kai hilkulla. Siitä viidenteen taas ei olisi matka eikä mikään. Laitankin mielessäni tavoitteen PS:lle neljä paikkaa ja antaisin sen viidennen suosiolla ja iloisesti KD:lle.

6 kommenttia:

vieras kirjoitti...

Athletic Bilbao kuitenkin hävisi 0-1 kotonaan Villarrealille. Bilbaon itäisi taas ryhdistäytyä jos haluaa pitää europeleihin oikeuttavat sijat. Miten olet seurannut viimeisimpiä Bilbaon kuulumisia?

IDA kirjoitti...

Niin hävisi joo. Seurasin matsia Kouvolan asemalla, kun naputtelin samalla tuota markkinaraporttia. Ei oikein iskenyt ja epäonnea oli ilmassa. Toisaalta eihän mitään ole menetetty. Villarreal oli jo ylempänä ja neljän parhaan joukkoon muutenkin aika lailla matkaa. Kotitappio on kyllä aina paha.

Seuraavassa pelissä pitäisi voitta UD Almeria vieraissa. Vieraissa pitäisi muutenkin jo alkaa voittamaan. Sen jälkeen on Real Madrid kotona ja sitten on oikeastaan aika "helppo" loppuohjelma paitsi, että samoilla pisteillä oleva Espanyol on taas vieraiss.

vieras kirjoitti...

Perjantaina on maajoukkueen harjoituottelut Turkin A2-maajoukkuetta vastaan ja ensi viikolla tiistaina sitten Portugalia vastaan. Mitä arvelet noista peleistä? Entäs maajoukkueen päävalmentajan valinta?

Joskus olen kummastellut miksi virallinen vaalipäivä on sunnuntai. Miksei vaalipäivä olisi perjantai? Mielstäni se kävisi paremmmin. Luulisi että siinä olisi helpompi mennä äänestyskoppiin kun olisi vaalipäivän lisäksi semmoista perjantai-illan meininkiä luvassa. Töitten jälkeen äänestyskoppiin ja sitten pubiin jännittämään tulosta.

IDA kirjoitti...

No ihan ensimmäiseksi täytyy sanoa, että en olisi kyllä uskonut maajoukkuettammekin kommareiksi: Perjantaina on nimittäin Herran syntymän ilmoittamisen juhlapyhä. Kai sitä nyt muulloinkin voisi pelata?

Luulen, että noissa peleissä nyt lähinnä kokeillaan miten lähtee kulkemaan. Varmaan hyviä pelejä tulevat olemaan. Valmentajasta en osaa sanoa mitään.

Itse olen myös sitä mieltä, että vaalipäivä voisi olla arkipäivä, joka olisi yleinen vapaapäivä. Perjantai sopisi hyvin. Kirkkovuoteenkin sopii maalis- huhtikuulle useita perjantaita, jotka eivät ole pyhäpäiviä. Ja nykyisetkin virkamiehet ovat sen verran valistuneita vielä, että eivät vahingossa tökkäisi sitä kommareiden ehdotuksesta pitkälle perjantaille, kuten nyt kävi palmusunnuntain kanssa. :)

Yli-Balthasar kirjoitti...

Perjantaina on nimittäin Herran syntymän ilmoittamisen juhlapyhä. Kai sitä nyt muulloinkin voisi pelata?

Tästähän oli puhe aikaisemmin. Våffeldagenia voisi pitää lähtölaukauksena väsyneeseen joulujuhlakeskusteluun. Lasketaan ensin kuukausia ja olettaisin, että varsinainen VL eli väsynyt läppä alkaa joskus lokakuussa. Sinnikkäimmät virittelevät sitä varmaan aikaisemmin. Sanomattakin on selvää, että mitään uutta ei keskustelussa ole. Kunhan tuuletetaan ikeniä. Mutta näillä mennään.

IDA kirjoitti...

:D

Tuon voisi tosiaan laittaa myös "valtiolliseen" kalenteriin juhlapäivänä.

Kun kristityt muistelisivat arkkienkeli Gabrielin ilmoitusta neitsyt Marialle, niin kommarit voisivat viettää Suuren kulttuurikeskustelun odotuksen lähtöpäivää.

Kaikki saisivat vapaapäivän.