torstai 10. maaliskuuta 2011

Natsipuolue De Röda

Vihreiden virhelistaa ei jaksa luetella, joten huomioidaan tällä kerralla vain "älyllinen" epärehellisyys. Vihreiden ideologi ja ilmeisesti Suomen älykkäin vihreä Osmo Soininvaara kirjoittaa perussuomalaisista: Vihreät ja perussuomalaiset samaan hallitukseen? Siinä mitä Osmo "Ode" Soininvaara PS:tä kirjoittaa ei tietenkään ole totta kuin siteeksi. Oden kunniaksi on sanottava, että hän todennäköisesti ei ymmärrä sitä itse ja on siksi viaton.

Jatketaan kuitenkin vihreällä ja intellektuaalisesti koetellulla poliittisen retoriikan linjalla, eli lyhyt ja tyhjentävä vastaus, joka noudattaa samaa tosiasioiden huomioimisen tasoa, kuin Soininvaaran kirjoitus, mutta joka on rehellisempi ja enemmän kiinni totuudessa olisi tietenkin: "Älä unta nää. PS ei lähde hallitukseen, jossa ajetaan vammaisten lasten eliminoimista." Muutenkin PS näyttäisi suhtautuvan vihreiden ajamiin sosiaalidarwinistisiin eugeniikkaohjelmiin hyvin nuivasti. Mikä on hyvä.

En siis usko, että nämä kaksi puoluetta mahtuisivat samaan hallitukseen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Muutenkin Odella näyttäisi olevan hätäkakka puntissa kun oletettu ministerinposti liukuu yhä kauemmaksi. Vaikka kiimaa on vain naarailla, niin sallittakoon sukupuolineutraalipuolueen yhteydessä käytettävän sanaa valtava ministerikiima myös Oden yhteydessä, kun Homma jäi viimeksi kesken ydinvoimasekoilun kanssa ja SATA-komitean kurjistamisohjelmaa pitäisi päästä testaamaan ihmisillä.