keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Median seuraamisesta

Kerrankin, kun jätin aamukahvitelevision katsomatta/kuuntelematta sieltä tuli puhdasta asiaa:

Matti Putkonen ja Jussi Halla-aho. ( toisena aiheena ohjelmassa )

Jotenkin tuli jopa ylevä olo, kun ajatteli, että siinä työmies ja tohtori sivistyneesti ja todenmukaisesti selittävät miten asiat ovat. Näin PS:n pitäisikin toimia. Myös mediastrateginen linjaus tulevaisuuden suhteen vaikutti innostavalta. Matti Putkosen ilmaus "Kiinalainen seinälehti", herätti tuttuuden ja turvallisuuden tuntua. Sellainen jos onnistutaan synnyttämään mediastrategian ytimeen ja pitämään se myös sellaisena, kuin kiinalaiset sen alunperin tarkoittivat, niin hyvä tulee.

Taidankin tästä lähtien lähteä siitä, että luen aamuisin hetkipalvelusta ja pyrin harrastamaan lectio divinaa päivän raamatuntekstien kanssa sen ajan mikä menisi aamukahvitelevision seuraamiseen. Näin kaikki, ainakin tämänaamuisen perusteella, voittavat :)

10 kommenttia:

Tomi kirjoitti...

Putkonenhan on täysverinen propagandanisti. Ei mennyt sosialistitausta hukkaan.

IDA kirjoitti...

Ihan totuuttahan hän tuossakin puhui. Totuuden propagoimisessa ei mitään pahaa olekaan, vaan sen nimenomaan pitäisi tulla paremmin esille.

Perussuomalaisten oma totuus/näkemys perussuomalaisuudesta on vähintään yhtä varteenotettava, kuin jonkin ulkopuolisen tarkkailijan totuus/näkemys, joten on hyvä, jos se pääsee paremmin esille. Puhumattakaan siitä, että asian ympärillä jylläävää pahantahtoinen valehtelu vaatii vastavoiman.

Mikäli PS onnistuu omassa tiedottamisessaan on mahdollista, että syntyy myös enemmän puolueetonta, ulkopuolista tarkkailua, joka on kriittistä, mutta ei sorru mihinkään älyvapaaseen fasistin ja rasistin metsästykseen. Ja näin tilanne muuttuisi kaikkien kannalta paremmaksi.

Tomi kirjoitti...

IDA, mitä totuutta on Putkosen väitteessä, että Suomi oli tuhlannut "ilmastohumppaan" miljardeja (mikä on Putkosen asiantuntemus ilmastokysymyksissä)?

IDA kirjoitti...

Putkonen puhui tuossa aamukahvitelevision jutussa median ja PS:n välisestä suhteesta. Ilmastohumpasta ei sanottu halaistua sanaa.

Tomi kirjoitti...

Het ensimmäinen asia mitä hän sanoi oli, että persut ovat pitäneet lupauksensa ja eivät lähteneet hallitukseen työntämään miljardeja Kreikkaan ja ilmastohumppaan.

IDA kirjoitti...

Jaa. No siinä hän puhui täysin totta. Eikö muka puhunut?

Oleellista tuossa haastattelussa olivat kuitenkin ihan muut asiat. Oman tiedotuksensa kautta PS voi sitten hyvinkin saada esille näkemyksen siitä miksi päästökauppa ei toimi ja mitä selviä puutteita siinä on.

Tomi kirjoitti...

Risto Uimonen oli sitä mieltä, että persut ovat vaan herkkänahkaisia. Ennen vaaleja heitä kohdeltiin silkkihansikkain ja nyt he ovat järkyttyneet kuin lelliminen ei jatkunutkaan.

IDA kirjoitti...

Uimonen on täysin väärässä. Sinänsä erittäin hyvä, että PS aikoo työllistää häntä kanteluilla jatkossakin. Uimonen ehkä oppii ymmärtämään, että väite: "X piti Y:tä oppi-isänään." ei ole pelkkä mielipidekysymys, vaan se pitäisi voida näyttää toteen olemassa olevasta aineistosta.

Ja jos näin käy, niin tällöin taas kaikki voittavat. Itse suhtaudun tähän hyvin positiivisesti.

Tomi kirjoitti...

Siinä Putkonen on oikeassa, kun hän sanoi, ette puolueen tule juosta media talutusnuorassa. Nyt Ruohonen-Lerner ja jopa Soini ovat astuneet useammankin kerran median miinaan.

IDA kirjoitti...

Ovat painostuskin ollut niin kovaa, että virheet eivät ole mikään ihme. Jos itse olisin ollut heidän asemassaan olisin todennäköisesti sanonut, että pitäkää tunkkinne ja lähtenyt kotiin.