lauantai 7. huhtikuuta 2012

Die Mench Machine"Pääsiäinen on muuttunut hiljalleen yksilöllisempään suuntaan. Kevään juhlaa on alettu tuotteistaa." Kertoo otsikko Kymen Sanomien etusivulla. Say no more.

Tai sen verran voisi kiireessä sanoa, että 'Tuotteistettu yksilöllisyys' olisi mitä mainioin ja osuvin iskulause kuvaamaan modernistista yhteiskuntaa. Ja sitten äkkiä kohti kirkkoa: vapauden(kin) takaajaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katsoitko Athletic Bilbaon kotipelin Scalkea vastaan? Mitä luulet miten Bilbao pärjää Sporting Lissabonia vastaan välierässä? Finaalissa jos sinne pääsee, siellä on sitten espanjalainen vastustaja, Atletico Madrid tai Valencia.

Onko sinulla pääsiäistä varten syöminkejä hankittu? Itse paistan kohta karitsan potkaa. Makeina herkkuina on pashaa ja semmoista rahka-persikka-kirsikka-leivosta.

IDA kirjoitti...

En katsonut, kun olin kirkossa. Olisin ehtinyt toista puoliaikaa nähdä, mutta arvasin, että rennosti varmistellaan vain voitto. Uskoisin, että Lissabonia vastaan on erittäin hyvät mahdollisuudet. Jos löisin vetoa löisin ihan oikeastikin Athleticin puolesta.

On minulla jotain. Lammasta ei tullut ostettua, mutta mämmiä kyllä. Karjalanpiirakoita on ja sellaista erittäin hyvää lihapiirasta. Kirkosta sain juuri siunatun kananmunan :)