torstai 28. heinäkuuta 2011

Vihapuhe

En pidä demareista. Dermarit henkilöityvät jotenkin Erkki Tuomiojaan, joka oman parhaan käsitykseni mukaan on täysi pässi. Tuomioja, joka anonyymina vuosi Zavidovo - keskustelut, ja joka vuosia oli tästä anonymiteetistaan hiljaa vaikka se maksoi ihmisten työpaikkoja ja muutenkin kiristi yleistä ilmapiiriä, paljasti olleensa Zavidovo-vuodon takana täsmälleen samalla hetkellä, kun hän näki, että se voisi olla hänelle itselleen poliittisesti eduksi. Nykyään Tuomioja taas uhoilee, että kukaan ei saisi olla anonyymi.

Itse en usko Tuomiojan kaltaisten, selkeiden mulkkujen voittoon, joten kehotan kaikkia olemaan anonyymejä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koskahan se mulkku irtisanoutuu isoäitinsä maanpetoksesta

Anonyymi kirjoitti...

Erkki varmaan meinaa sitä, että saahan sitä kirjoittaa anonyymisti, kunhan oma mielipide ei ole ristiriidassa hallitusohjelman/"älymystön" mielipiteiden kanssa :)

"Totta kai jokaisella on oikeus olla anonyymi, mutta..."

Kari Rydman kirjoitti...

Ne demarinuoret joita Breivik teloitti ovat aivan varmasti tämän yhteiskunnan kilteintä ja rauhallisinta joukkoa. Vertaapa esim. "kulttuuriministeri" Arhinmäen katuaktivisteihin...

Anonyymi kirjoitti...

Otsikko oikein. Olet varmaan jumalasi edessä tyytyväinen henkiseen aikaansaannokseesi.

IDA kirjoitti...

"Olet varmaan jumalasi edessä tyytyväinen henkiseen aikaansaannokseesi."

En ole.

En vain pidä siitä, että Erkki Tuomioja on tämän tragedian varjolla kaventamassa sananvapautta ja kiristämässä aselakeja tavalla, joissa ei ole mitään kosketuskohtaa todellisuuteen.

Ei vihapuhe ole sen kummallisempaa, kuin poliittisen järjestelmän arvostelua. Se haluttaisiin kieltää. Minusta sitä ei pitäisi kieltää.

Anonyymi kirjoitti...

"En vain pidä siitä, että Erkki Tuomioja on tämän tragedian varjolla kaventamassa sananvapautta ja kiristämässä aselakeja tavalla, joissa ei ole mitään kosketuskohtaa todellisuuteen."

No, ensinnäkään Tuomioja ei ole kaventamassa kenenkään sananvapautta, vaan on esittänyt ihan muuta, kuten hyvin tiedät.

Toisekseen jos käyttämääsi vihapuheeseen on johtanut se, ettet "pidä" jostakin, kehottaisin harkitsemaan tunne-elämän vakauttamiseen tähtääviä ohjelmia.

"Se haluttaisiin kieltää. Minusta sitä ei pitäisi kieltää."

Toistoa toiston vuoksi: tästä ei tietenkään ole kyse.

IDA kirjoitti...

"Toisekseen jos käyttämääsi vihapuheeseen on johtanut se, ettet "pidä" jostakin, kehottaisin harkitsemaan tunne-elämän vakauttamiseen tähtääviä ohjelmia."

Ok. Tämä on hyvä huomio.

En siis itsekään ihan kiehu vihasta, kun näitä vihapuheita kirjoitan, mutta toisaalta kyllä joskus menee yli ja tunteista tässä on kysymys, vaikka kuinka esittäisi analyytikkoa.

Tule mukaan? Ruvetaan rakastamaan sosialidemokraatteja ihan täysillä?