tiistai 6. huhtikuuta 2010

Uskomaton Timo Soini

Pakko myöntää, että Timo Soini kykenee hoitamaan uskomattoman työtaakan ja muiden puolueiden mielestä vielä kantamaan kaikki maailman synnitkin. Aika merkittävästä miehestä täytyy olla kysymys, kun kaikkien pitää ehdottomasti tietää hänen kantansa jokaiseen kuulapäiden möläykseen ja sen lisäksi hänen pitäisi vielä vastata Paavin ja katolisen kirkon puolesta, sekä hallita kaikki mahdollinen noiden sivistyksen ääripisteiden väliltä.

Helsinkiläisen demarivaikuttajan avautuminen Uudessa Suomessa herättää kuitenkin monia asiallisia kysymyksiä, joista ainakin päällimmäisenä seuraavat: Miten Jutta Urpilainen voi kylmäverisesti hyväksyä tuollaisen SDP:n piiristä nousevan, ala-arvoisesti vihjailevan syyttelyn? Mikä on Jutta Urpilaisen kanta kirkossaan tapahtuneisiin hyväksikäyttörikoksiin ja miksi hän ei tuo tuota kantaansa selvemmin ja kovemmalla äänellä esille? Olisiko nyt, kun SDP ilmeisesti on asettamassa taas ehdokkaita, syytä järjestää jotain hyvän, sivistyneen ja älykkään käytöksen kursseja potentiaalisille edustajille sen varalta, että SDP sattuisi menestymään? Pitäisikö kaikkien puolueiden yhdessä kirjoittaa sitoumus, jolla vaalikampanjan ajaksi julistettaisiin ehdoton nollatoleranssi tuollaisen uskonnollisen vihan lietsomiselle? Entä mitä sanovat SDP:n henkiset voimahahmot Isä Mitro ja Ilkka Kantola?

Tuossa nyt aluksi. Ei voi kuin ihmetellä demareiden käyttäytymistä verkossa. Tavallaan siihen törmättyä sen nyt ymmärtää, että Euroopan unionissa ollaan säätämässä lakeja verkon sameissa vesissä vellovan vihan kahlitsemiseksi, vaikka ne sananvapauden kannalta erittäin arveluttavia lakeja ovatkin.

2 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Voi hyvä Luoja...
Fanatismi ja kyyninen häikäilemättömyys saavat aikaan melkoisen sopan.

IDA kirjoitti...

On tuo aika hurjaa, mutta linjassa siihen, että poliittinen media ja poliittiset puolueet vaativat Soinilta selitystä lähes mihin tahansa.

Tuossa Uuden Suomen blogissa tavallaan näkyy paljaasti mistä on kysymys ja se ei näytä hyvältä. Olisi aika ottaa vähän pakkia?