torstai 29. huhtikuuta 2010

Fanaattista vappua!


Käännynnäiset ovat aina fanaattisimpia. Kotkan perussuomalaiset voi väittää olevansa Suomen ainoa järjestö, jonka kokouksissa istuu sekä äärikatolilaisuudesta ääriluterilaisuuteen kääntyneitä, että ääriluterilaisuudesta äärikatolilaisuuteen kääntyneitä. Siksi kykenemme järjestämään reippaimmat aatteelliset vappujuhlat mitä tämä laimea aika pystyy, jos edes pystyy, kuvittelemaan.

Kotkan torilla puhuvat Juho Eerola, Freddy van Wonterghem ja Jussi Halla-aho. Kotkasta Jussi Halla-aho matkaa vielä Haminaan, joka - kuten tiedämme - on kuin ulkomaille menisi. Järjestyksestä vastaa Kirkonmaan rannikopatteristo tykkeineen, mutta Haminan puolella tilanne lienee jo toinen, sillä raju on ajan riento.

2 kommenttia:

Utumies kirjoitti...

Huh, näistä bileistä kun lukee, alkaa melkein tuntua hyvältä omat low key -vappusuunnitelmat.

IDA kirjoitti...

:)

Hyvä, että otit puheeksi. Rintaman väärältä puolelta tulevia voi kohdata ikävä kaappaus byrokratiamielisten joukkoihin sillä Kotkan vapussa ovat mukana myös Jyri Häkämies, Oras Tynkkynen, Paavo Arhinmäki ja Erkki Tuomioja. Mikäli tuntee pienintäkään vetoa noihin suuntiin kannattaakin ehkä jäädä kotiin siman ja tippaleivän pariin. Saapi poliittisesti paljon enemmän.

Jokaiselle kuitenkin jotain.