sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Kiireitä pitelee

En ehtinyt raportoimaan ottelua Zaragozaa vastaan. Se on kuitenkin kymmenisen minuuttia ennen loppua 0 - 0, mikä ei ole hyvä tulos kotiottelusta. Ja tasoissa ollaan edelleen noin viisi minuuttia ennen loppua. Muniain ja Llorente ovat molemmat kyllä maalia tekemässä.

Lopputulos 0 - 0

Sarjataulukkoa ja loppuohjelmaa tarkastellaan tässä postauksessa huomenna. Joka tapauksessa Getafe hävisi Teneriffalle, Mallorca pelaa vielä tänään kotonaan Osasunaa vastaan ja Valencia Real Madridia vastaan vieraissa, Villarreal voitti Atletico Madridin ja Deportivo pelasi tasurin Almerian kanssa, joten mitään suuria mullistuksia ei tapahtunut.

Häiriö kansainvälisessä kuvayhteydessä: Mallorca - Osasuna pelataan vasta tänään. Joka tapauksessa luvattu sarjataulukko, jossa muut joukkueet ovat siis pelanneet 33 kierrosta.

BARCELONA 84
REAL MADRID 83
VALENCIA 59
SEVILLA 54

MALLORCA 52
VILLARREAL 49

ATHLETIC CLUB 49
GETAFE 47
DEPORTIVO 44
AT.MADRID 40
OSASUNA 38
UD ALMERÍA 38
ESPANYOL 38
SPORTING 37
RACING 36
ZARAGOZA 34
MÁLAGA CF 33

TENERIFE 32
VALLADOLID 29
XEREZ 27

Villarrealin nousu on ollut niin huiman tasaista, että kannattanee keskittyä seuraamaan Mallorcan tippumista eurokentiltä Athleticin edeltä. Toivokaamme siis Osasunalle vierasvoittoa illan pelissä, joka alkaa 22:00 Suomen aikaa. Päivitän taulukon sen jälkeen tähän, jos jaksan.

Jäljellä oleva ohjelma on kuitenkin seuraava:

Osasuna - Athletic Club ( baskimaan perinteinen ja kunniakas sopuottelu, eli varma vierasvoitto )
Athletic Club - Mallorca ( Kotipeli, kotivoitto )
Athletic Club - Malaga CF ( Malaga putoamista vastaan, mutta kotivoitto kuitenkin )
Real Madrid - Athletic Club ( Vierasvoittoa edistäisi se mikäli mestaruus olisi jo ratkennut )
Athletic Club - Deportivo ( Selkeä kotivoitto varsinkin, jos Deportivo on jo ulkona kuuden joukosta )

Jaossa siis vielä 15 pistettä. Ottamalla ne kaikki mahdollisuudet neljänneksi ovat olemassa. Realistisesti ajatellen kotipelit pitäisi voittaa lähes pakosta kuuden parhaan joukkoon pääsemiseksi. Tosin häviävät ne muutkin.

Ei kommentteja: