sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Vaaniva totuus

Lunta on niin paljon, että pian on tilattava rekka, jotta saa kinokset pihalta pois. On vaikeahko löytää paikkaa minne lumen kolaisi.

Poliitikot ja media ( Suomessa sama asia oikeastaan ) ovat alkaneet puhua siitä kuinka yhteisöllisyys on kadonnut ja kuinka yhteisöllisyyttä täytyisi edistää. Tuon puheen takana vaanii kuitenkin se totuus, että sivistynyttä yhteisöllisyyttä ei voi olla ilman sukupolvien yli periytyneitä hierarkioita. Niinpä olisikin parasta, että nykyvaltio, joka on lähinnä onnistunut tuhoamaan kaiken arvokkaan tradition ei tekisi yhtään mitään yhteisöllisyyden edistämiseksi. Ei edes jakaisi varoja sellaiseen työhön.

Paljas totuus taas on se, että olen luistanut Athletic Clubin otteiden raportoinnista jo kolmen pelin ajan. Pahoittelen häiriötä kuvayhteydessä. Mitään anssikukkosia ei ole itselleni tapahtunut, eikä joukkueellakaan mene mitenkään huonosti, vaan se kököttää edelleen sarjataulukossa sijalla 8 tämänkin kierroksen jälkeen. Kotivoitto Real Madridista ehkä veti sanattomaksi, tai jotain. Saatan pistää koontiraportin ja sarjataulukon illemmalla.

3 kommenttia:

Kari Rydman kirjoitti...

Erittäin hyvin ajateltu tuo kappale yhteisöllisyydestä! Tulen käyttämään sitä jossain, lähteen toki mainiten ja siihen linkittäen!

Imulippo kirjoitti...

"Niinpä olisikin parasta, että nykyvaltio, joka on lähinnä onnistunut tuhoamaan kaiken arvokkaan tradition ei tekisi yhtään mitään yhteisöllisyyden edistämiseksi."

Nimenomaan, valtiovallan pitäisi keskittyä minunkin mielestäni vain negatiivisen vapauden luomiseen ja jättää itse vapauteen vapautuminen kansalaisten omalle vastuulle.

IDA kirjoitti...

Tulen käyttämään sitä jossain, lähteen toki mainiten ja siihen linkittäen!

Olisin siitä erittäin otettu.