sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Halla-aholaisuus

Olen halla-aholainen. Tämä johtuu väärästä tietoisuudesta. Halla-aho, Hankamäki, Sarsila, Vihavainen ja muut todelliset filosofit ovat niin älykkäitä, että he pystyvät johtamaan meitä yksinkertaisia maalaisia pahoin harhaan taistellessaan puhtaan logiikan areenoilla.

Meidän maalaisten olisikin myönnettävä nöyrästi, että meillä ei ole sitä oikean tietoisuuden takaavaa koulutusta ja kokemusta, joka Yleisradion hyväksymillä filosofeilla on ja kiinnitettävä uskollinen huomiomme Yleisradion hyväksymien filosofien sanomisiin, sillä he ovat kuitenkin oikeassa ja ajattelevat vain meidän parastamme. Minusta jonkinlainen jatkuva totuuskoulu olisikin meille paikallaan, jotta oppisimme ymmärtämään tieteellistä logiikkaa.

Tunnustan siis rikokseni ja olen valmis kaikkiin mahdollisiin rangaistuksiin. Itse asiassa tavallaan pystyisin jopa diggaamaan niitä. Sopivan oikeaoppinen ja seksikäs tuomion toimeenpanija voisi olla vaikka Keskustapuolueen tuleva puheenjohtaja. Mikäpä tässä.

6 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Tarttuen tuohon termiin "totuuskoulu", luulen, että erityisesti valtion suojelurahoista nauttiva YLE näkee oman roolinsa niin, että sen pitääkin tuottaa mahdollisimman paljon disinformaatiota jotta ihmiset oppisivat erottamaan mielipiteen muokkaukseen tähtäävän tiedonvälityksen verratuna asioiden kertomisesta ilman toivetta vastaanottajan mielenliikkeistä. Totuuskouluttaja YLE:n toiminnan ei pidäkään perustua muuhun kuin järjestelmälliseen ihmisten harhauttamiseen, muutenhan se ei kouluttaisi ihmisiä erottamaan totuutta valheesta.

IDA kirjoitti...

- Seuraamme asiaa. Tärkeää on, että ollaan jyvällä. Ja että osaamme reagoida, jos tietty raja ylittyy, rikoskomisario Juha Paukkunen Kymenlaakson poliisista sanoo.

On hienoa havaita, että poliisi tekee raskasta työtään juuri niin, kuin oikeaoppinen kommunismi ( tieteellinen maailmankatsomus ) siltä sitä vaatii. Eihän sitä muuten rikoskommissarioksi pääsisikään ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs tuo väärän profeetan seuraaminen sopii paaviuskoisuuteesi?

Anonyymi kirjoitti...

+n

Panovihrepaholainen.

IDA kirjoitti...

Aika huonosti. Mietin vieläkin Mestari Halla-ahon sanoja: "Älä nyt jumalauta ole hölmö". :(

Tuohon linkitettyyn uutiseen liittyen olen Paavin kanssa täysin samaa mieltä. Uskoakseni Halla-ahokin on.

weekendsoldier kirjoitti...

Onneksi Totuuden Ministeriö tuottaa oikeaa tietoa taistelussa halla-aholaisuutta vastaan;) Ilmoittautukaamme kaikki Rakkauden Ministeriöön ja tunnustakaamme väärät ajatuksemme että ne uudelleenkoulutusleirillä korjattaisiin;)