sunnuntai 3. tammikuuta 2010

LomaltapaluurahatMallorca 1 - Athletic Club 2 valistuneena veikkauksena niille, jotka haluavat ansaita.

Athletic on matkustanut Mallorcalle joukkueella: Iraizoz, Koikili, Ustaritz, Amorebieta, Llorente, Yeste, Gabilondo, San José, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Gurpegi, Castillo, Javi Martínez, Muniain ja De Marcos. Ottelu alkaa kello 20:00 Suomen aikaa ja sen tuomitsee kohtuullisen tasapainoinen Muñiz Fernández ( 8 voittoa, 6 tasapeliä, 8 tappiota ), joka on syntyisin Anderlechtista, jonka belgialaiskaupungin joukkueen Athletic taas kohtaa UEFA:n ensimmäisellä pudotuspelipelikierroksella. Maailmassa ei ole mitään sattumaa.

Laitetaan nyt hätäpäissään kokoonpanoja odotellessa innostavaa videomateriaalia kehiin. Joskus päivystävät dosentit puhuvat asiaakin näemmä.

Kokoonpano:

Iraizoz

Iraola
San Jose
Amorebieta
Castillo

Gurpegi
Orbaiz
Javi Martinez
Yeste

Susaeta

Llorente

Vaihdossa

Armando
Koikili
Ustaritz
Gabilondo
Etxeberria
De Marcos
Muniain

Pelin alkuun voisi muotipuolelta huomauttaa, että Athleticin asupolitiikka alkaa jo muistuttaa huolestuttavasti hulivilijoukkueita. Vastahan tässä tyylikkään mustaan vierasasuun totuttiin. No sinänsä tyylikäs, Kotka Jäntevä-tyylinen asukokonaisuus tämäkin.

Puoliaikatulos: Mallorca 0 - Athletic Club 0. Ei paljon kerrottavaa: Mallorcan taktiikkana näyttää olevan pääpalloissa huitaista Athleticin pelaajia kyynärpäällä päähän tai niskaan. Kolme keltaista korttia heille, yksi Athleticille. Adurizilla oli kohtuullisen hyvä maalipaikka, mutta pallo meni ohi Bilbaon maalin. Aduriz vaikuttaa olevan hyvässä vedossa muutenkin. Mutta melkein voisi lähteä siitä, että 0 - 1 tästä tulee näppärän vastahyökkäyksen kautta.

Ei vaihtoja puoliajalla.

48. minuutilla Mallorca teki sitten aika helpon maalin, joten pysytään tuossa alkuperäisessä veikkauksessa 1 - 2.

57. minuutilla Yeste vaihdettiin Muniainiin ja Gurpegi De Marcosiin, joten nyt sitten kai yritetään maalia.

Ihan hyvää yritystä olikin, mutta Aduriz meni ja teki 2 - 0. 66 minuuttia pelattu.

74. minuutilla Susaeta Etxeberriaan, eli siellä on oikeastaan neljä hyökkääjää kentällä. Olisihan tuossa aikaa pariin maaliin.

Lopputulos: Mallorca 2 - Athletic Club 0. On onni, että uhkapelit ovat syntiä, jota pitää välttää; eihän tässä muuten olisi vähiäkään rahoja. No, vierastappio, joka Mallorcan suhteen korjautuu kevään kotivoitolla.

Sarjataulukko 16. kierroksen jälkeen:

BARCELONA 40
REAL MADRID 38
VALENCIA 32
MALLORCA 30

SEVILLA 30
DEPORTIVO 28

GETAFE 27
ATHLETIC CLUB 26
VILLARREAL 22
SPORTING 21
AT.MADRID 17
OSASUNA 17
VALLADOLID 16
RACING 16
UD ALMERÍA 16
ESPANYOL 16
TENERIFE 15

MÁLAGA CF 13
ZARAGOZA 13
XEREZ 7

Ensi sunnuntaina myös vieraspeli, nyt Málagaa vastaan. Kauden puolivälin lähestyessä Pepsiliigaan etäisyyttä 4 pistettä, putoamisviivaan 13 pistettä, eli eteenpäin on menty.

5 kommenttia:

Imulippo kirjoitti...

Hienoa Caparrós, Muniain vihdoin aloituksessa!

Tuosta junnusta tulee vielä kova luu. 17 vuoden ja kolmen viikon ikäisenä on jo pätevä
Primera Divisióniin. Voi tulla itseasiassa niin kova luu, että kovan kysynnän takia Athletic ottaa Muniaista rahat. Sääli vain jos viedään pois, koska Llorenten kanssa tuossa olisi muutaman vuoden päästä yksi mielenkiintoisimmista kärkipareista Espanjan maalla.

Imulippo kirjoitti...

Jaa, otetaanpa takaisin...hätiköin innostuksissani, vaihdossahan se näyttää olevan. Prkl Caparrós...

IDA kirjoitti...

Mistä hait kokoonpanot? Itse luotan Athleticin omiin sivuihin, ja siellä ne ovat noin puoli tuntia ennen matsia jos ovat.

Caparrós, jos kuka tietää mitä tekee. Muniain muuten on kuulemma tehnyt vastikään pitkän sopimuksen.

Imulippo kirjoitti...

En mistään. Arvasinpahan vain kun olet ilmeisesti copy & pastennut reissumiehistön ja 11 tulee täyteen ennen Muniaita. ja koska Caparrós.

Mutta en minä Caparrósia soimaa, taitavien junnuhyökkääjien menoa on vain kivempi katsoa kentällä kuin penkillä. Samasta syystä ihmettelen mitä ihmettä Henry vielä tekee Barçassa, kun hänestä voisi ottaa pari miljoonaa ja nostaa siihen paikalle pykälää paremman Bojanin joka on odottanut penkillä vuoroaan jo pari kautta.

IDA kirjoitti...

Kai sillä jotain varmuutta haetaan.

Athleticilla on nuoret hyökkääjät. Aduriz olisi tänään saanut pelata vanhassa seurassaan, mutta hyvä jos hänestä olisi saatu niin paljon rahaa, että nykyinen ryhmä voitaisiin pitää. Llorentelle ja Muniainille ainakin olisi ottajia.